Phuket viert zijn meest recente onderscheiding, nadat het “Second Best Beach in the World” is genoemd door “US News & World Report”.

 
Deze belangrijke internationale publicatie heeft deze lovende woorden voor het eiland: “Witte zandstranden, aquamarijn gekleurde zeeën en kalkstenen kliffen trekken elk jaar miljoenen toeristen aan. Omgeven door de Andaman Zee en op ongeveer een uur vliegen vanuit Bangkok, is Phuket als “een klein stukje paradijs op aarde”. Meer over Phuket leest u op travel.usnews.com/Phuket_Thailand

De gouverneur van het Tourism Authority of Thailand (TAT), de heer Yuthasak Supasorn, zei dat iedereen in Phuket, zowel publieke als private belanghebbenden, trots mogen zijn op deze prestatie omdat dit de aantrekkingskracht van het eiland aantoont als één van ’s werelds meest begeerde strandbestemmingen.

“Het is duidelijk dat we heel blij zijn met deze belangrijke prijs. Het feit dat de eer afkomstig is uit het US News & World Report is zelfs nog aangenamer, gezien de doelgroep en het lezerspubliek. “In het verleden heeft Phuket ook verschillende andere prestigieuze prijzen voor zijn stranden gewonnen, dus we zijn erg dankbaar voor de aanhoudende erkenning”.

Dhr. Yuthasak voegde eraan toe, dat Phuket zijn aantrekkingskracht blijft vergroten door te proberen in de wat duurdere sector uit te breiden. Het heeft zichzelf al in korte bewezen als één van de super-jacht hubs van Zuidoost-Azië, een tropische speeltuin voor verschillende groepen toeristen die genieten van de charmes van het eiland.

Naast zijn tropische aantrekkingskracht, trekt Phuket ook veel toeristen aan, die zijn wereldberoemde keuken willen ervaren. Phuket stond in 2015 al genoteerd bij de UNESCO als een gastronomische stad en zal worden opgenomen in de Michelin-gids Bangkok, Phuket en Phang Nga 2019.

Bron: The Nation

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website