Cha-Am beach

Cha-Am beach

Op slechts 230 km ten zuidwesten van Bangkok’s Suvarnabhumi Airport ligt de badplaats Hua Hin. Met de taxi ben je ongeveer 2 uur en 40 minuten onderweg, je kan dan direct genieten van langgerekte stranden, leuke restaurantjes met dagverse vis, een gezellige nachtmarkt, ontspannen golf courses en een weelderige natuur in de directe omgeving.

Mooie stranden bij Hua Hin

 • Hua Hin Beach: Deze populaire badplaats, ongeveer 200 km ten zuiden van Bangkok, is geliefd bij zowel toeristen als lokale bewoners. Het is bekend om zijn lange, witte zandstrand dat zich uitstrekt over meer dan vijf kilometer. De kalme zee maakt het ideaal voor zwemmen en andere watersportactiviteiten. In de omgeving zijn tal van restaurants, winkels en luxe resorts te vinden, waardoor het een perfecte bestemming is voor een ontspannen vakantie.
 • Khao Takiab Beach: Ten zuiden van het hoofdstrand van Hua Hin ligt het meer afgelegen Khao Takiab Beach. Het strand is bekend om zijn kenmerkende rotsachtige landtong, waarop zich een Boeddhistische tempel bevindt die bewoond wordt door een kolonie makaken. Het strand biedt een rustiger en meer ontspannen sfeer dan het drukkere Hua Hin.
 • Suan Son Pradipat Beach: Dit strand is ook wel bekend als Sea Pine Tree Garden beach, vanwege de aangrenzende naaldbomen. Het is een relatief rustig strand, bezocht door voornamelijk lokale Thaise gezinnen. Het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Thailand.
 • Sai Noi Beach: Een klein, verborgen pareltje ten zuiden van Hua Hin. Sai Noi beach is een klein, rustig strand dat minder ontwikkeld is dan de andere stranden in de omgeving, waardoor het een geweldige plek is voor mensen die op zoek zijn naar rust en een beetje privacy.
 • Regent Beach: Dit strand is onderdeel van het luxueuze Regent Resort. Met prachtige uitzichten, helderblauw water en wit zand, biedt het strand van het resort een exclusieve ervaring. Het is een ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een luxueuze strandvakantie.
 • Cha-Am Beach: Gelegen in de provincie Phetchaburi, is Cha-Am Beach een populaire bestemming voor weekendtrips vanuit Bangkok. Het is een breed en lang zandstrand met een ontspannen sfeer. Cha-Am is ook bekend om zijn verse zeevruchtenrestaurants langs de kust.
 • Pak Nam Pran Beach: Dit rustige, ongerepte strand ligt ten zuiden van Hua Hin en Pranburi. Het is bekend om zijn serene schoonheid, omzoomd met traditionele Thaise vissershuizen en luxe resorts. Het gebied is ook populair bij windsurfers en kiteboarders, dankzij de betrouwbare winden. Pak Nam Pran Beach biedt een rustig toevluchtsoord van het drukkere Hua Hin.

In deze video zie je 7 prachtige stranden in of in de buurt van Hua Hin. In beeld zie je:

 1. Hua Hin Beach
 2. Khao Takiab Beach
 3. Suan Son Pradipat beach
 4. Sai Noi beach
 5. Regent Beach
 6. Cha-Am beach
 7. Pak Nam Pran beach

Video: 7 mooie stranden in en bij Hua Hin

Bekijk hier de video:

1 reactie op “7 mooie stranden in en bij Hua Hin (video)”

 1. PatJqm zegt op

  Mooie video,

  Ik ken al die stranden. Woon zelf in Pak Nam Pran en heb een condo in Kao Takiab. Volgende week weer voor 3 maanden daar!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website