Foto: ICONSIAM

Mocht je denken dat het niet luxer en duurder kan, dan heb je het mis. ICONSIAM, een complex met twee wolkenkrabbers en een luxueus winkelcentrum is op 10 november officieel geopend voor het publiek. Wil je gaan kijken trek dan wel je wandelschoenen aan want deze shoppingmall beslaat maar liefst 525.000 vierkante meter oppervlakte.

Volgens de investeerders zal ICONSIAM veel mensen van over de gehele wereld trekken vooral ook om het ‘Rivermuseum Bangkok’ met diverse verhalen over Thailand’s geschiedenis en cultuur, te bezoeken. Dit museum gaat in juli 2019 open.

Aan het het winkelcentrum, dat bestaat uit twee shoppingmalls, ICONSIAM (Main Retail & Entertainment) en ICONLUXE (Luxury Wing), is 5 jaar gebouwd, het kostte 54 miljard baht, heeft 525.000 vierkante meter bedrijfsvloeroppervlakte en 500 winkels met 7.000 merken. Het complex heeft ook een schouwburg met 3.000 zitplaatsen, bioscopen, sportgelegenheden, een restaurant met 3 Michelinsterren, meer dan 100 eetgelegenheden met gerechten uit 30 landen in zeven zones en ga zo maar door.

Het total complex omvat 750.000 m², waaronder de a 70-verdiepingen tellende ‘Magnolias Waterfront Residences’ en de 52-verdiepingen tellende ‘The Residences at Mandarin Oriental Bangkok’ plus de attractie: the ‘Seven Wonders at ICONSIAM’ en is te vinden aan de Charoen Nakhon Road, Klong San, Bangkok.

 

Foto: ICONSIAM

Foto: ICONSIAM

 

Foto: ICONSIAM

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website