Steeds meer westerse bedrijven ontdekken Thailand als een groeimarkt en afzetgebied voor hun artikelen. Zo opende H&M recent haar grootste filiaal in CentralWorld. En zoals dat in Thailand gaat, met veel Thaise celebs en een groot openingsfeest.

Hennes & Mauritz (H&M) is een Zweedse modeketen met eind 2012 meer dan 2800 filialen in meer dan 40 verschillende landen met circa 104.000 medewerkers. De keuze van H&M voor CentralWorld is niet verrassend, het is immers het grootste winkelcentrum van Bangkok en van Thailand. In het winkelcentrum bevinden zich ook de warenhuizen Isetan en Zen evenals de bioscoopketens Major Cineplex en SF World.

Central World ligt in het Pathum Wan district bij het Ratchaprasong kruispunt. Gaysorn Plaza & Big C liggen aan de overkant van Thanon Ratchadamri. Central World is te bereiken met de Skytrain, stations Chidlom en Siam, die met elkaar verbonden zijn via een Skybridge. De shoppingmall is ook te bereiken via de kanalen, de taxiboten; stoppen bij de pier aan Khlong Saen Saeb. Met de auto er naar toe kan ook, alhoewel dit gebied berucht is om de vele verkeersopstoppingen. Er is in de parkeergarage parkeerruimte voor ongeveer 7000 auto’s.

Video openingsfeest H&M in CentralWorld

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/gd8hOkslzyw[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Grootste H&M van Thailand geopend in CentralWorld (video)”

  1. top martin zegt op

    H&M heeft nog meer lokaties in Bangkok. Goed te weten dat er nog een bij gekomen is. Personelijk vind ik bereik ik de H&M in de Paragon mall gemakkelijker. top martin


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website