Een 54 jarige vrouw uit Indonesië is aangehouden op verdenking van het drogeren en beroven van twee buitenlanders in Chiang Mai. Dat gebeurde in augustus dit jaar. Ze werd gearresteerd toen ze het land binnenkwam op de grenspost Pong Namron in Chanthaburi, maar ze heeft inmiddels het land verlaten via de grenspost Sadao in Songkhla.

De vrouw wordt ook verdacht van twee eerdere zaken in Khon Kaen, daar werd een Britse man in maart vorig jaar het slachtoffer en in Udon Thani was een Duitser in juni de klos. Ze zou ook toegeslagen hebben in Bangkok in juli, daar was wederom een Duitser het slachtoffer.

Ze handelde telkens op dezelfde manier, ze had seks met de slachtoffers en gaf hen koffie met een verdovingsmiddel en daarna beroofde ze de bewusteloze slachtoffers.

Bij een van de mannen in Chiang Mai, een Indiër van 45 jaar, liep het verkeerd af, hij is dood in zijn hotelkamer gevonden. De andere man, een Amerikaan, is buiten bewustzijn in zijn hotelkamer gevonden. Hij is drie dagen op de IC van een ziekenhuis behandeld aan vergiftigingsverschijnselen.

Bron: Bangkok Post

3 reacties op “Vrouw uit Indonesië aangehouden die buitenlanders drogeerde en beroofde”

 1. Leo Th. zegt op

  De song van Roxy Music, ‘Love is the drug’ gaat hier letterlijk op. Helaas voor die Indiër moest hij zijn ervaring met de dood bekopen. Het bericht is wel verwarrend, de vrouw in kwestie werd gearresteerd bij binnenkomst in Chantaburri maar zou inmiddels Thailand weer hebben verlaten.
  Is zij dan vrijgelaten of heeft zij weten te ontsnappen?

 2. chris zegt op

  Misschien kan het geen kwaad om te vermelden dat de handel in drugs in het noorden van Thailand de laatste jaren is verzevenvoudigd met name omdat synthetische drugs veel eenvoudiger en bijna overal te fabriceren zijn. Naast fabriekjes in Chiang Mai zijn er veel meer in aangrenzende landen die vervolgens de drugs via het noorden laten transporteren naar Bangkok en het zuiden. Voorlopig is de groei van deze lucratieve handel en de toename van criminaliteit die ermee gepaard gaat niet in zicht.
  Reden voor mijn vrouw om nooit maar dan ook nooit te verhuizen naar gebieden als Chiang Mai en Chiang Rai, hoe mooi de omgeving ook is. Maar in Thailand is niets wat het op het eerste gezicht lijkt.

 3. zwier zegt op

  In Pattaya is het een bevriende Nederlander
  een jaar geleden overkomen
  Had ook bezoek gehad van 2 dames
  waarvan een van de twee ook iets te drinken voor hem gingen
  Naakt en ook bewusteloos in zijn condo aan getroffen
  Naar het ziekenhuis vervoerd
  2 dagen ic onder zeil geweest

  Volgens behandelend art geluk gehad
  het gif/verdoving was zo sterk dat zelf een olifant tegen de vlakte was gegaan

  Gelukkig heeft hij geen gevolgen op gelopen

  Dus hier in Pattaya lopen ook dames met deze handels wijze rond

  Heren wees op U hoede en laat ze registreren bij de receptie
  Wat hij dus niet had gedaan


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website