Bewoners in het Noorden en Noordoosten zijn gewaarschuwd voor de tropische storm Pakhar die voor zware regenval kan gaan zorgen. Het Meteorological Department verwacht dat de storm met een snelheid van 25 km per uur vandaag en morgen via Hainan in China in noordwestelijke richting trekt naar het noorden van Vietnam.

Wanneer Pakhar Vietnam bereikt zal het Noorden en Noordoosten te maken krijgen met zware regenval die weer overstromingen kunnen veroorzaken. Bewoners in beide regio’s hebben het advies gekregen het weerbericht nauwkeurig in de gaten te houden en voorzorgsmaatregelen te nemen.

Op dit moment staan er nog steeds 33 districten in zeven provincies onder water als gevolg van de twee eerdere stormen tussen 5 juli en 15 augustus. Het autoriteiten proberen zoveel mogelijk water te lozen en getroffen bewoners te helpen. Van de 44 provincies die onder water zijn gelopen is in 39 provincies de situatie weer normaal.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website