De Siam Commercial Bank zal haar pinautomaten (ATM) en het internetbankieren in Thailand op 8 augustus aanstaande gedurende zes uur buiten werking stellen. De systemen van de bank worden geüpdatet om deze te verbeteren en de veiligheid te verhogen.

Op 8 augustus om 23.00 uur tot 05:00 uur de volgende dag, kunnen klanten van SCB niet pinnen. Dat geldt niet alleen voor de pinautomaten van SCB maar ook voor de pinautomaten van andere banken. Hetzelfde geldt voor internetbankieren. Wel is het mogelijk om geldtransacties te doen naar bestaande SCB rekeningen.

Gebruikers van de door SCB uitgegeven credit cards kunnen deze wel gebruiken voor het betalen voor producten en diensten via het electronic data capture (EDC) systeem, maar het zal niet mogelijk zijn om overal contant geld op te nemen.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/a20CB0

2 reacties op “Pinautomaten van SCB op 8 augustus tijdelijk buiten werking”

  1. RichardJ zegt op

    Let wel vanaf 11 uur ’s avonds:

    Please be advised that Siam Commercial Bank will temporarily close its ATM system nationwide for upgrading from 11:00 p.m. on Saturday, August 8, 2015 to 5.00 a.m. on Sunday, August 9, 2015.

    • Khun Peter zegt op

      Klopt, ik heb er 23.00 uur van gemaakt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website