Volgens een voorspelling van het Meteorological Department krijg het noorden, noordoosten, de centrale regio’s inclusief Bangkok en het oosten van Thailand, tot vrijdag te maken met regenbuien, onweer en harde wind.

Een groot hogedrukgebied uit China die het Noordoosten heeft bereikt is de boosdoener. Op 3 maart is het warme eizoen begonnen en dat gaat meestal gepaard met zomerstormen.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Hogedrukgebied uit China zorgt voor onstuimig weer in delen van Thailand”

 1. Jacques zegt op

  Ja de eerste uitspattingen waren al weer merkbaar vandaag. Boven Pattaya de nodige onweer en donder en jawel weer voor een termijn van zo’n uur (dit keer niet zo lang gelukkig) de stroom die was uitgevallen. Zeker met die hitte geen pretje en dan de hulppompen weer aan voor mijn vijver met grote vissen die niet zonder lucht kunnen. Enfin weer even bezig geweest. Zeker weten dat dit tafereel zich nog zal herhalen, want het is en blijft Thailand, het land van de vele verrassingen.

  • Pompoei zegt op

   Was het in Pattaya dan zo warm? Ik woon in Banglamung of meer precies Pattaya darkside. Hier heeft het ook lang en hevig gestormd en geregend. Maar van die hitte heb ik niets gemerkt. Wel koude wind, maar hitte???

 2. Nok zegt op

  In Chiangmai wordt ontzettend geklaagd en gemord over luchtvervuiling in het algemeen, plus over de rookoverlast door het afbranden van de velden in het bijzonder. De komende regenbuien zullen een verademing zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website