Er zijn vrijdagochtend tientallen geweerschoten afgevuurd vanuit een sportkledingwinkel op Chula 10 Road in de Pathumwan-wijk in Bangkok.

De politie heeft het gebied afgezet, niet ver van het Royal Thai Police Office in hetzelfde district. Media meldden dat een man begon te schieten vanuit zijn winkel. Een getuige zei dat hij in de buurt was met zijn vrienden toen hij schoten hoorde van het dak van de winkel met twee verdiepingen. Eén schot werd afgevuurd in de richting van zijn groep, die zich onmiddellijk verspreidde.

Volgens de politie schoot een man van ongeveer 40 jaar in de lucht schoot. Uiteindelijk wisten ze de man te kalmeren en om 10.40 uur werd hij naar het politiebureau van Pathumwan gebracht.

De man liet weten dat hij gestrest was door familieproblemen. Niemand raakte gewond.

In Thailand staat iedereen op scherp na de schietpartij in Korat waarbij 30 doden vielen.

Man zegt op Facebook een schietpartij te ontketenen

Een man van 22 jaar die maandag op Facebook schreef een wapen te willen kopen om een schietpartij te ontketenen in een populair winkelcentrum in Buriram, heeft zich donderdag aangegeven bij de politie. Hij schreef dat hij een AK47 of een M16 geweer wilde kopen voor minder dan 100.000 baht. En het geweer wilde gebruiken voor een schietpartij in Taweekit in Buriram. De man zei dat hij dronken was en het bericht inmiddels heeft verwijderd. Hij betuigde spijt voor zijn domme daad.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website