Voor dood achtergelaten Thaise baby gered

Door Redactie
Geplaatst in Criminaliteit, Nieuws uit Thailand
Tags: ,
27 februari 2016

Een klein wonder is het wel. Een voor dood in het bos achtergelaten baby is gered. De baby werd afgelopen dinsdag bij toeval gevonden door een boerin die aan de wandel was met haar vee en babygehuil hoorde naast een boom.

Khajit Khrongyu (53) vond de baby in de buurt van het dorp Khon Sawan (tambon Dong Chim) toen ze geluid hoorde komen uit een kuil. Toen de vrouw begon te graven en vond ze de baby met het gezichtje naar beneden in het zand en onder het bloed.

Ze bracht het kind naar het Waeng Yai Ziekenhuis waarna de baby werd overgebracht naar het ziekenhuis in Khon Kaen. De baby was bij bewustzijn, maar in kritieke toestand met 14 steekwonden aan borst en buik, waardoor ook en aantal gaatjes in de longen, zei Dr. Charnchai Janworachaikul, directeur van Khon Kaen Hospital, waar het zwaargewonde jongetje verzorgd wordt. Hoe gruwelijk ook, het feit dat het kind begraven werd, heeft zijn jonge leventje gered. Het zand stopte het bloeden.

De dokters hebben er goede hoop op dat hij zal overleven. De politie zoekt naar de dader.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Voor dood achtergelaten Thaise baby gered”

 1. Soi zegt op

  De dader blijkt een 42-jarige vrouw, die tijdens werkzaamheden op het land besloot zich te ontdoen van het kind, want overtollig. Lees het hele verhaal op:
  http://www.bangkokpost.com/news/general/878776/mum-who-buried-newborn-alive-confesses

 2. janbeute zegt op

  De dader is inmiddels gevonden .
  Het was de moeder van het kind .
  De politie maakten een replay met de moeder , aldragende een motorhelm om niet herkent te mogen worden .
  Was vandaag te zien op het nieuws hier in Thailand .

  Jan Beute .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website