Vasit Buasamui / Shutterstock.com

De wereldberoemde Full Moon Party’s op het Haad Rin strand van Koh Phangan zijn voorlopig geannuleerd. De autoriteiten vinden het risico te groot in verband met het coronavirus.

Het eerst komende dansfestijn stond gepland voor komende zondag. Belanghebbenden in het toerisme zijn geïnformeerd over het besluit. De feesten worden pas weer hervat wanneer er een eind is gekomen aan de coronavirus epidemie.

De Full Moon Party is ontstaan in 1985. Backpackers vonden dat de volle maan prachtig te bewonderen was vanaf het strand van Koh Phangan. Dit ontaarde in een spontaan en een gezellig feest op het strand. Wat ooit bedoeld was als een intiem feestje is nu uitgegroeid tot het meest beroemde strandfeest ter wereld, bezocht door ruim 10.000 jongeren uit de hele wereld.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Coronavirus: Full Moon Party’s voorlopig geschrapt”

  1. Jan si thep zegt op

    Ik ben benieuwd of ze de varianten op de full moon party ook afgelasten. Dit zijn bv de half moon,dark moon parties die kleiner zijn en op meer afgelegen plekken.
    Er zullen vast kleinere alternatieven opduiken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website