Een buitenlander is door de politie van Pattaya meegenomen nadat hij in de nacht van donderdag op vrijdag, naakt rondliep op een op druk kruispunt in de stad.

De lange Europese man werd opgemerkt bij Khao Phra Tamnak in tambon Nong Prue. De man werd een broek aangeboden door de politie die kwam kijken na een melding, maar de man weigerde de broek. Uiteindelijk kreeg hij een handdoek om en werd meegenomen. Niemand in het gebied kende de buitenlander, die natuurlijk ook geen ID bij zich had. Hij leek nogal in de war te zijn.

Ambtenaren brachten de man uiteindelijk naar Pattaya City Hall, de geestelijke gezondheidzorg in Pattaya zal zich om de man ontfermen.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Buitenlander loopt naakt op drukke kruising in Pattaya”

 1. Hans zegt op

  Dan liep hij niet naakt in Pattaya. Nong Prue is namelijk Banglamung, niet Pattaya.

  • Leen zegt op

   Hans , het is Banglamung of Pattaya ,het mag allebei

   Groet Leen

 2. Co zegt op

  Er staat “ meegenomen door de politie van pattaya “

 3. Facttester zegt op

  @Hans:
  Phra Tamnak, Second Rd., Third Rd., Soi Buakhao enz. liggen in “Pattaya”, maar als als postadres bestaat “Pattaya” al lang niet meer. Heel Pattaya en Jomtien heten (voor de post) “Nongprue, Banglamung”. Zelfs het adres van de Pattaya City Hall in de Soi Pattaya Nua is: “Nongprue, Banglamung”, dus niet in Pattaya! Dus Khao Phra Tamnak is net zoals Nua, Beach Road, Second Road, Pattaya Taj en Klang etc. gewoon Pattaya, maar alleen voor de post heet het OVERAL “Nongprue”.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website