De Belgische ambassade in Bangkok is op zoek naar een veelzijdig medewerker (m/v) voor administratief werk.

Voor zover bekend hoef je niet de Belgische nationaliteit te bezitten, maar je moet wel vloeiend Nederlands of Frans spreken. En Engels lijkt ook wel handig, gezien het feit dat de vacature-omschrijving in het Engels is opgesteld.

Hieronder het profiel van de kandidaat:

 • Fluent in Thai and English and at least 1 of 2 Belgian National languages: Dutch and French;
 • Polyvalent, eager to learn, flexible;
 • Computer skills and Web: Microsoft Office (Word, Excel), Outlook and Internet; Interest for IT programs;
 • Education level: at least bachelor’s degree;
 • Monthly salary : 44.337,00 THB – Health scheme available;
 • Unlimited contract ( with one year contract in the beginning). Expected starting date: Before summer 2019.

Meer informatie: thailand.diplomatie.belgium.be/nl/vacature


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Vacature op de Belgische ambassade”

 1. Ron zegt op

  Één schandaal zo laag betaald. Betaal volgens Belgische normen en niet Thaise. Bovendien moet die bediende wat mij betreft de beide landstalen vloeien spreken en niet één. De ambassade is verplicht hun landgenoten in hun moedertaal te woord te staan.

 2. Cornelis zegt op

  Lokale medewerkers van ambassades – administratieve krachten, chauffeurs enz. – krijgen een arbeidscontract volgens lokale normen, met als zeer gewild extraatje een regeling voor medische kosten e.d., vaak voor het hele gezin. 45.000 baht per maand (plus……) is voor een Thaise administratieve kracht absoluut niet laag betaald, zoals Ron meent.

 3. Adam zegt op

  Dit is nu al de derde keer op (minder dan) 2 jaar tijd dat er een vacature uitgeschreven wordt op de Belgische Ambassade. Beetje vreemd, want het zal allicht niet zijn dat men steeds meer medewerkers aanwerft. Zijn de vorige alweer ontslagen/vertrokken of vindt men gewoon geen kandidaten?

 4. ron44 zegt op

  Cornelis wat jij denk is niet belangrijk, ik vind het onaanvaardbaar. Bovendien is de ontvangst daar niet direct zo hartelijk. Ooit werd ik daar aangesproken door een Thaise bediende in het Engels. Die vond het blijkbaar leuk om me te verwijzen naar een bank om te wachten. Nou ik riep dat ik in het Nederl

 5. ron44 zegt op

  Nederlands wenste aangesproken en niet in het Engels. Vrij snel was daar een vriendelijke dame die me onmiddellijk verder hielp in het Nederlands. De ambassade is Belgisch terrein en daar is men verplicht je in jou landstaal te woord te staan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website