Lezersvraag: Oplossing om alle Line chat history bij te houden?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
13 januari 2021

Beste lezers,

Weet er iemand een oplossing om alle Line chat history bij te houden? Daarmee bedoel ik alle berichten, foto’s, video’s, audio messages die je ooit hebt verstuurd in de Line application. Bij Whatsapp is dat geen probleem maar bij Line wel. Line verwijdert foto’s, video’s, audio berichten na 14 dagen, wat ik heel spijtig vind. Ik vind het heel fijn om in mijn chat geschiedenis te kijken.

Wat ik geen oplossing vind is de “Keep” function die in Line zit ingebouwd, ik ga er mij niet mee bezig houden om elke foto apart te bewaren.

Groet,

Luka

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Oplossing om alle Line chat history bij te houden?”

 1. HarryN zegt op

  Vreemd maar het kan bij U zo zijn dat men alles verwijdert na 14 dagen. Ik heb nog altijd foto’s in LINE uit 2019.
  Foto’s kunt U als volgt bewaren. Tik de foto aan en onderin het beeld verschijnt een “afvalbak” een “Share logo” en een “bakje met een pijl naar beneden gericht.” Klik op dat bakje en na enkele sec. zult een klein schermpje zien met SAVED. Bij mij zijn ze dan te zien in m’n album bij U waarschijnlijk ook ( weet niet hoe andere smartphones werken, ik heb sony xperia)
  Voor video’s ,berichten en voice berichten werkt dat niet maar ook hier weer: bij mij staan er nog steeds zeer oude berichten /foto’s etc in.

 2. Kelly zegt op

  Misschien je instellingen veranderen?
  Ik gebruik line dagelijks sinds 7 jaar en heb nog alle gesprekken, foto’s etc. Ik heb nog nooit gehoord of meegemaakt dat line automatische gesprekken wist.
  Je kan ook makkelijk gesprekken (automatisch) opslaan op bijv iCloud, de stappen hiervoor zijn verschillend bij iPhone of Android. Dit is niet de Keep function maar een aparte manier van opslaan zodat je altijd alle berichten hebt in geval dat je telefoon gesloten wordt of breekt.

  • Luka zegt op

   Welke instellingen zou ik dan moeten aanpassen? Ik werk op android. Ik heb alle mogelijke instellingen bekeken in Line en ik zie geen oplossing om mijn foto’s, video’s, audio-berichten automatisch te doen bewaren. Gesprekken (tekst-berichten) verdwijnen inderdaad niet in Line, maar foto’s, video’s en audio-berichten worden na 14 dagen gewist. Je ziet nog wel een thumbnail van de foto in het gesprek maar je kan de foto zelf niet meer openen. En als je je Line overzet naar een andere telefoon ben je ook die thumbnail kwijt.

 3. Wout zegt op

  Ik heb een iPhone en line en whatsapp werken inderdaad verschillend. In line blijven chats bewaard maar foto’s en video’s zijn na verloop van tijd niet meer beschikbaar tenzij je ze apart aanklikt om te bewaren. Toen ik een nieuwe Iphone kocht en line overzette uit de cloud was het hetzelfde, de gesprekken waren er nog maar de foto’s die ik niet apart bewaard had niet. Er is een optie om bij iedere contactpersoon albums en notities te maken, die blijven wel bewaard.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website