Lezersvraag: Hoe kies ik de juiste plaats voor een hotel in Chiang Mai?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
8 december 2013

Beste lezers,

Ik heb een vraag. Hoe het juiste hotel op juiste plaats te kiezen voor bezienswaardigheden in Chiang Mai?

Ik ben mijn reis aan het plannen voor volgend jaar april en ben ook van plan langs Chiang Mai te passeren. Nu wil ik zowel graag Bo sang Umbrella village als Wiam Kum Kam bezoeken, maar liggen allebei toch serieus uit elkaar. Hoe vind je dan gepast een hotel in ongeveer het midden van deze 2 of kies je dan voor één en zoek je andere bezienswaardigheden in de stad?

Wil zowel goed slapen en op gemak als in de buurt zijn van bezienswaardigheden maar één van de 2 bovenstaande wil ik sowieso zien.

Dank voor jullie advies,

Ronald


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Hoe kies ik de juiste plaats voor een hotel in Chiang Mai?”

 1. Joseph Jongen zegt op

  Gewoon een hotel in het centrum boeken via de bekende booking-sites. Vanuit Chiangmai kun je met een tuk-tuk heel simpel voor een bescheiden prijs naar Bo Sang. Betreffende Wiam Kum Kam -ongeveer 14 km van centrum Chiangmai- een taxi nemen. Centrum Chiangmai is simpel de beste oplossing.

 2. Peter Yai zegt op

  Ik zou in Chang Mai altijd een hotel nemen in de ommuurde gedeelte v/d stad.(gezellig gedeelte)
  Verder is er buiten het ommuurde gedeelte een Bar genaamd Ba Ba Bo Bo (stapel gek)
  En daar vandaan excursies ondernemen.
  Als je goed kan fietsen naar de tijgers bijvoorbeeld (was zware maar leuke fietstocht)

  Vriendelijke groeten Peter Yai

 3. Wiame Luc zegt op

  Een hele goede locatie is in de buurt van Thapae gate. Er zijn tientallen hotels en guesthouses in die buurt te vinden. Zeer centraal gelegen wat bezienswaardigheden betreft, die je in Chiang Mai trouwens allemaal met de fiets kunt bezoeken. Zelfs Bo Sang ligt op fietsafstand of wanneer je niet graag fietst, huur dan een scooter voor 200 Baht per dag. Dan kan je nog wat verder naar San Kampaeng en de hotsprings. Allemaal poepsimpel.

 4. FredCNX zegt op

  Hotel in het centrum boeken, in de buurt van de nightmarket veel goede hotels en tussen de stadswallen wat goedkopere; met een taxi naar Bo Sang en Wiang Kum Kam (ik woon er zelf op een steenworp afstand van) is heel makkelijk te doen.
  Een scooter huren maar even goed over nadenken, verkeer hier is chaotisch en links rijden wat je niet gewend bent. Er is al veel over geschreven in de Thailandblog en meestal wordt het afgeraden (motorrijbewijs/altijd schuld bij een ongeluk(farang) etc).
  Overigens…een taxi kan je ook makkelijk en goedkoop voor een dag huren.
  Veel plezier in het mooie Chiang Mai en omgeving.

 5. marcel zegt op

  Een leuk hotel is hollanda montry ligt aan de ping rivier die hebben ook een tuktuk ze kunnen je overal heen brengen. Een ander hotel is prince hotel ligt midden in het centrum en heeft een lekker zwembad(als ik in chiangmai ben ga daar altijd heen.Alle bezienswaardig heden in en rond het centrum zijn op loop afstand van hier.Dit hotel hoef je niet te bespreken heeft altijd plaats.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website