Beste lezers,

Op ons aanraden gaan vrienden van ons op 7 februari naar Thailand. Zij verblijven één week in Bangkok in het President Solitaire hotel, Sukhumvit soi 11.

Wij hebben gezien dat de demonstranten zowel links als rechts van de Sukhumvit Soi 11 zijn. Wij kunnen nu niet bepalen vanuit Spanje of die demonstranten daar nog zijn of van plan zijn te blijven.

Zou u mij kunnen zeggen of het nu redelijk veilig is om in hotel President Solitaire te verblijven of raadt u aan toch maar een ander hotel te nemen? Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

Met vriendelijke groeten,

Corry

5 reacties op “Lezersvraag: Is hotel President Solitaire hotel in Bangkok veilig?”

 1. Dick van der Lugt zegt op

  Het kruispunt Sukhumvit-Asok is een protestlocatie. Overdag zo goed als uitgestorven, ’s avonds een gezellige ‘buitenbioscoop’. Asok is soi 23. In soi 11 heeft u nergens last van. BTS-station Nana bevindt zich op loopafstand van het hotel.

  • Hans Bos zegt op

   Ik ken het hotel goed. Ligging is uitstekend, ca 200 meter vanaf Sukhumvit. Uitstekende plek om te verblijven. De lobby is zonder meer indrukwekkend.

 2. Chantal zegt op

  Wij komen binnenkort aan bij hotel grande center point terminal 21 welke zich geloof ik in diezelfde zone bevindt. Houdt dit in dat we ‘S avonds beter niet het hotel kunnen verlaten? Hoe laat beginnen die protesten dan? Of is het toch verstandiger om het hotel om te boeken?

  • Dick van der Lugt zegt op

   @ Chantal Als ik het goed zie op de kaart, bevindt het hotel zich net buiten het protestgebied op Sukhumvit. Overdag is het er uitgestorven, tegen het eind van de middag begint de Asoke-Montri Road die haaks op Sukhumvit staat, vol te lopen. De sfeer is ontspannen. Op het podium, dat op het kruispunt staat, voeren sprekers het woord en treden bandjes op. Het enige irritante is het gefluit van het publiek. Het hotel omboeken lijkt me overbodig. BTS-station Asok is ook vanaf uw kant gemakkelijk te bereiken: trap op en over de voetgangersbrug naar de ingang. Eventueel doorlopen naar MRT-station Sukhumvit (ondergrondse)

 3. Chantal zegt op

  Beste Dick, hartelijke dank voor deze bruikbare informatie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website