Beste lezers,

De laatste twee jaren niet in Thailand geweest, ik verbleef altijd in BKK Eastin Hotel Pratunam/makasan.

Op de eerste etage was een reisbureau een onderdeel van 333travel. Ik had daar een contactpersoon die regelde altijd een goede prijs voor een luxe kamer 1500 THB All in.

Weet iemand daar een contactpersoon waarbij rechtstreeks kan boeken en niet via 333 travel?

Ik ben de contacten kwijt ik weet wel dat het toen Amazing travel de naam was.

Of heeft iemand een andere suggestie.

Hartelijk dank voor de moeite.

Martin


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Lezersvraag: Contactpersoon gezocht voor BKK Eastin Hotel Pratunam/makasan”

 1. Cornelis zegt op

  Wanneer je 2 jr. geleden via je contact 1500 baht betaalde, lijkt de huidige prijs via de bekende boekingswebsites van – afhankelijk van datum e.d. – van 1800 à 1900 baht toch niet slecht………..

 2. Cato zegt op

  Moderator: graag en reactie op de lezersvraag.

 3. cor duran zegt op

  Ik weet niet wanneer je wilt gaan, maar kijk eens op http://www.hotelscombined.com. Deze site geeft heel veel informatie over hotelprijzen aangeboden door verschillende aanbieders.

  groet cor duran

 4. Gerard zegt op

  Roeland Wassink, directeur en eigenaar sinds medio dit jaar . .agent van 333travel, maar nu wel onafhankelijk.

  roeland@amazingasiatours.com nr. +66.819.293.081

 5. Ben Korat zegt op

  Martin ik zit altijd in Eastin als ik in Bkk bent, en dat reisburo wat jij bedoelt is er nog steeds. Amazing Asia Tours tel nr 006626517638, een kamer kost nu via hun 2000 baht mijn vrouw is net terug, en ik ga er eind van de maand weer naar toe. Het verschil met 333 travel is niet zo groot meer als vroeger, maar er is nog steeds een klein verschil, en het is nog steeds een stuk goedkoper dan rechtstreeks Eastin te boeken,

  Groetjes en succes, Ben Korat

 6. Eugenio zegt op

  Bedoel je?
  Amazing Asia Tours
  086 337 4467, 026 517 6389

  http://www.ejobeasy.com/jobcorp.php?corp=091119113412

 7. Cor Verkerk zegt op

  Eastin hotel via latestays.com = 1699 baht, afhankelijk uiteraard van de data

  Zelf heb ik goede ervaringen met latestays.

  Groeten

  Cor Verkerk

 8. Poo zegt op

  Ik denk dat er daar een nederlander werkt met de naam Roeland denk ik …maar er zijn allezins een paar mensen aanwezig uit nederland ..ze hebben ook kantoor in Chiang May.
  En er is ook hotel eastin in pattaya nu …die komt uit op Beach road en second road..was vroeger het sunbeam hotel… ik denk soi 8 …maar ik weet niet of 333 daar kantoor heeft ..eigenlijk werken ze in thailand onder andere naam amazing asia tours ..die mensen zouden hemel en aarde bewegen om het je naar je zin te maken …ik had eens hotel geboekt via hen maar bij aankomst was ik niet zo tevreden en belde hen op …
  ” Op zondag ” en dat was de nummer van de nederlandse mijnheer …( hij zou in chiang may wonen ) hij heeft voor ons gezin onmiddelijk een ander hotel gezocht en wat voor één …super in orde ..!
  Zo een tophotel ..en zo hebben die mensen ons nog een paar keer geholpen met andere problemen…
  Kamer betaalden wij 1500 tot 2000 bhat en op de 21 ste verdieping is een speciale kamer met prachtig uitzicht vanuit je bad en zeer prachtige dubbelkamer ….we hadden die gekregen voor onze huwelijksverjaardag .
  Zeer veel succes martin en een leuke vakantie !!

 9. Ton van der Meer zegt op

  Ik heb vorige week nog een paar nachten in BKK Eastin Makassan verbleven, geboekt via de website 333travel. In het hotel wel een bordje gezien van hun kantoor, maar het zag er gesloten uit. Waarom niet gewoon via de website van 333travel boeken?

 10. Helena zegt op

  Hallo Martin, probeer via de internet rechtstreeks te boeken of via Booking com. Via Booking com hoef je niet van te voren betalen. Bij aankomst betaal je bij het hotel met Thaise bath ( credit card). Veel succes Helena

 11. Soi zegt op

  Het kleine kantoortje t.o. het restaurant beneden is niet altijd bemand/bevrouwd. 333travel houdt kantoor op de 3e verdieping, te bereiken met de lift links in de lobby (die naar de parkeergarage). Let wel: boeken bij 333travel in Eastin Hotel is duurder dan via AmazingAsiaTours. Contactgegevens: zie eerdere reactes. Op de begane grond bij de uitgang is ook een kleine balie, met 1 of 2 Engels- soms Nederland sprekende medew., maar eveneens niet altijd aanwezig. Laat bericht achter bij/via de portier/lobby.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website