Beste lezers,

Mijn naam is Keijl (Kaew), ik ben van Thaise origine en ik doe een afstudeeronderzoek bij ElephantsWorld. In het kader van dit onderzoek zou ik u vriendelijk willen verzoeken om de onderstaande vragenlijst in te vullen. Het doel van dit onderzoek is te achterhalen of Nederlanders en Belgen bekend zijn met het olifantenopvangtehuis ElephantsWorld in Thailand, en/of zij bereid zouden zijn een bezoek aan dit opvangtehuis aan te brengen.

Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 5 tot 7 minuten. De gegevens uit deze vragenlijst worden anoniem verwerkt. Deze vragenlijst wordt afgesloten op zondag 24 april 2016.

Graag zou ik zoveel mogelijk mensen willen bereiken met deze enquête. Daarom zou ik u ook willen vragen dit bericht naar zoveel mogelijk mensen door te sturen/delen. Hiermee zou u me enorm kunnen helpen voor mijn afstudeeronderzoek.

Klik op onderstaande link en kunt u direct beginnen met het invullen van de vragenlijst: www.thesistools.com/web/?id=505099

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking en uw tijd.

Met vriendelijke groeten,

Keijl

3 reacties op “Oproep: Wil jij de vragenlijst over ElephantsWorld in Thailand invullen?”

 1. Angèle Gyselaers zegt op

  In 2006 heb ik kennisgemaakt met Lek,spijtig genoeg ni persoonlijk maar v/h boek:Thaise olifanten van de straat;een tocht naar de vrijheid. Van Bangkok naar Noord-Thailand.Boek door Antoinette van de Water.
  Verleden jaar heb ik samen met m’n zoon en schoondochter in Hua hin het WFFT bezocht en we waren erg enthousiast.Veel vrijwilligers van alle nationaliteiten.
  En dan is er ook Elephant Haven Europe er nog die juist in “ontwikkeling”is door de inzet van Tony e.a,een olifantenverzorger uit de Zoo van Antwerpen.
  Go for it Keijl en succes!
  Angèle

  • Diana zegt op

   Beste Angéle,

   ElephantsWorld is niet het park van Lek. ElephantsWorld is een opvangtehuis voor zieke oude en gehandicapte olifanten gevestigd in Kanchanburi. Ikzelf ben er al meerdere mailen geweest en kan het iedereen van harte aanbevelen; je hebt niet alleen de dag van je leven maar met het betalen van de entreeprijs zorg je er ook nog eens voor dat de olifanten daar kunnen genieten van hun welverdiende rust.

 2. job zegt op

  Elephants World ligt ideaal voor een bezoek aan zowel de “Bridge on the River Kwai” als aan de Erawan Watervallen.
  Voor toeristen en expats een prachtige combinatie van 3 geweldige bezienswaardigheden.
  Alle drie aanraders dus!
  Job


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website