Crisis? Nieuwe ideeën bij Tulip House in Pattaya!

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda, Lezersinzending
Tags: , , ,
2 september 2020

Wij spraken vandaag Mathieu Corporaal van Tulip House bij de Nederlandse Brigde Club Pattaya waar wij drie keer in de week gezellig kunnen bridgen.

Mathieu was nogal opgewonden en had maar matig gespeeld. Wij vroegen hem hoe dat zo kwam. Hij vertelde dat sinds het Corona virus zijn zaak niet goed meer loopt. Hij zit al 31 jaar in deze zaak, Tulip House, op Jomtien Beach en heeft dit nog nooit meegemaakt, net als iedereen natuurlijk. Veel van zijn klanten kunnen niet naar Thailand terugkomen vanwege de restricties.

Hij is nu druk bezig verschillende evenementen te bedenken en te organiseren om deze via zijn website en nieuwsbrief te laten weten aan al zijn bekenden. De website en de nieuwsbrief wordt nog aan gewerkt. De eerste aanmeldingen voor de nieuwsbrief zijn al binnen en dat geeft hem, na al de sores van het virus, een heleboel tevredenheid en plezier. De evenementen worden dan op de website en vooral in de nieuwsbrief vermeld om zijn vrienden en gasten op de hoogte te brengen van al zijn evenementen.

Aanstaande zaterdag 5 september is zijn eerste evenement. Onbeperkt vleesfondue met salades, sausjes, brood en een dessert. Dit voor THB 450 per persoon. Aanvang is 19.00 uur.  

Dit vonden wij zo’n leuk idee dat wij ons meteen hebben aangemeld voor de nieuwsbrief, want wij willen graag op de hoogte blijven van zijn evenementen.  Natuurlijk zijn wij zaterdag van de partij en gaan wij met vrienden gezellig fonduen bij Mathieu.

Jammer dat veel mensen er niet bij kunnen zijn. Uiteraard gaat dit mooie initiatief zeker door. Dus zodra je weer terug in Thailand mag zijn ben je natuurlijk welkom bij een van die evenementen en hoopt Mathieu iedereen weer snel te zien.

In deze moeilijke tijden zijn wij van mening dat wij, meer dan anders, elkaar moeten helpen. Hierbij willen wij graag zijn nieuwe website bekendmaken, www.tuliphousejomtien.nl en daar kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wij hopen op veel inschrijvingen voor de nieuwsbrief en veel bezoekers, voor vele tegen de tijd dat het weer mag. Misschien gaat het dan met Tulip House en met het bridgen van Matthieu weer beter.

Ingezonden door Annalies en Fred

Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...

2 reacties op “Crisis? Nieuwe ideeën bij Tulip House in Pattaya!”

 1. Jochen Schmitz zegt op

  Volhouden Mathieu de goede tijden zullen weer komen en dan heb je weer erg druk.
  Helaas zit ik te veer van je zaak vandaan anders zou ik zeker bij je langs komen.
  Veel succes
  Jochen

 2. wim zegt op

  Kop op Mathieu, na slechte tijden komen er ook weer goede tijden. Klinkt hard maar nog ff doorbijten.
  Na alle goeds wat jullie voor de arme bevolking aldaar gedaan hebben vind ik dat jullie in ieder geval wel wat mentale steun verdiend hebben en mogelijk veel bezoek krijgen van de daar verblijvende landgenoten.
  Wij hebben achteraf toch wel een beetje spijt dat we 1 augustus terug zijn gevlogen naar Nederland want we voelden ons daar eigenlijk relaxter dan hier, maar ja je maakt wel vaker een verkeerde keuze nietwaar.
  We hopen begin volgend jaar toch weer die kant op te kunnen komen zonder al te veel restricties en uiteraard zullen we jullie dan ook weer regelmatig bezoeken.
  We wensen jullie goede zaken toe en veel groeten aan heel de Tulip groep,

  Sammy en Wim


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website