Huizen kijken in Thailand (15)

Door Redactie
Geplaatst in Huizen kijken
Tags: , ,
22 maart 2022

Townhouse in aanbouw (Bangkok)

Wie regelmatig in Thailand komt zal zich verbazen over de verscheidenheid aan huizen en bouwstijlen. Zo zijn er townhouses, condo’s, bungalows, huizen op palen, huizen op het water, traditionele houten huizen, huizen in de Lanna style, geestenhuisjes, boothuizen, huizen in een rijstveld en zelfs een huis op z’n kop.

In deze serie plaatsen we foto’s van verschillende soorten huizen in Thailand. Iedere dag zoeken wij een aantal foto’s van bijzondere en opmerkelijke huizen bij elkaar. Dat varieert van zeer luxe tot nogal armoedig en alles wat daar tussen zit.

En zolang de lezers het leuk vinden gaan wij er mee door.

Een huis aan de waterkant in de Isaan

 

Een huis van bamboo in de Isaan

 

Een houten huis in Chiang Mai

 

Een bungalow op Koh Samui

 

Een bijzonder huis in Songkhla

4 reacties op “Huizen kijken in Thailand (15)”

 1. mevrouw Poppelaars zegt op

  Oh wat geniet ik er van, vooral al die oude houten huizen, en zo jammer dat ze zo vervallen zijn. Er zou eigenlijk een vereniging moeten komen die ze gaat beschermen en renoveren. Zal best heel veel werk zijn, er zijn meer dan genoeg.
  Dank en vooral door gaan met deze serie.

 2. KC zegt op

  Mooi, kan alleen maar Mevrouw Poppelaars haar mening bijtreden.
  Goed bezig !
  Karl

 3. john zegt op

  Ga door…. Prachtige huizen zijn er hierbij te zien. Sommige vind ik prachtig om te zien maar lijken mij niet praktisch om in te wonen. Jammer dat van een hoop houten huizen het onderhoud ontbreekt.

  John

 4. HenryN zegt op

  DE witte bungalow op Koh samui is duidelijk een copie van de huizen welke je o.a. op het Griekse eiland Mykonos tegen komt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website