Vandaag is het luxueuze Waldorf Astoria Bangkok geopend. Het hotel ligt in het centrum van Bangkok en biedt 171 kamers en suites. Het beschikt over 6 eigen restaurants en bars, een wellness-spa, een overloopzwembad met temperatuurregeling en vergader- en trouwlocaties. Het BTS-station Ratchadamri en Chitlom liggen op 5 minuten wandelen.

Er zijn 350 medewerkers aangetrokken om het hotel te runnen. Het hotel zit in de 60 verdiepingen tellende wolkenkrabber ‘Magnolias Ratchadamri Boulevard’ in de wijk Ratchaprasong.

Volgens een woordvoerder richt het hotel zich op twee markten: internationale bezoekers, met name uit China, Hong Kong, de VS, Australië en Singapore. En op lokale klanten die op zoek zijn naar locaties voor bruiloften, trainingen en andere privé-evenementen. In het gebied zijn St Regis, Siam Kempinski en Park Hyatt de belangrijkste concurrenten.

Waldorf Astoria Hotels and Resorts is een luxemerk uit de portfolio van Hilton en heeft 30 hotels en resorts wereldwijd.

Het nieuwe hotel zal in ieder geval op culinair gebied uitblinken. Daarvoor is een Europese chef-kok met een Michelin-ster aangetrokken.

https://youtu.be/hhCntAbit0M

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website