Accor wil 10 Ibis hotels in Thailand openen

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags: ,
1 september 2016

Accor hotels wil haar budgetmerk Ibis gaan uitbreiden in Thailand. Er moeten uiterlijk in 2018, tien nieuwe Ibis hotels bijkomen, dat is een toename van 2461 kamers.

Beleggers in hotelaccommodaties geven de voorkeur aan budget hotels. Deze kosten minder investeringen en zijn sneller winstgevend.

Ibis deed het erg goed tijdens de eerste helft van dit jaar, met een gemiddelde bezettingsgraad van 85%. De omzet per beschikbare kamer steeg met bijna 15%.

Thailand is nog steeds een groeimarkt voor hoteliers. Dit jaar heeft de Tourism Authority of Thailand voorspeld dat Thailand meer dan 30 miljoen buitenlandse toeristen zou verwelkomen, een stijging ten opzichte van vorig jaar.

Accor wil in Thailand zelf ook 17 nieuwe hotels openen met in totaal 4.099 kamers in Thailand. In 2019  in 2019, een stijging van 68 hotels met 15.946 kamers momenteel.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website