Maarten Vasbinder woont 1½ jaar in de Isaan. Zijn beroep is huisarts, een vak dat hij grotendeels heeft uitgeoefend in Spanje. Op Thailandblog beantwoordt hij vragen van lezers en schrijft over medische wetenswaardigheden.

Heb je ook een vraag aan Maarten? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is van belang dat je de juiste informatie geeft zoals: Leeftijd, woonplaats, medicatie, eventuele foto’s, en een eenvoudige ziektegeschiedenis. Foto’s kan je sturen naar info@thailandblog.nl dat alles kan anoniem, je privacy is gewaarborgd.


Hallo Maarten,

Ik ben bijna 51 jaar en woon in Korat. Gebruik geen medicijnen en voel me prima. ‘s Morgens ga ik naar de wc en dan is mijn ontlasting normaal. Maar een uur later moet ik bijna altijd weer en dan is de ontlasting dun. De rest van de dag hoef ik niet meer naar de wc.

Ik eet alleen maar Thai food en drink niet, ik rook wel.

Wat is er aan cde hand?

Mvg,

Aad

**********

Beste Aad,

Bij dit soort klachten is het goed, een darmonderzoek te laten doen. Waarschijnlijk is er niets, maar het is beter zeker te zijn.
Als alles goed is, kun je tien jaar wachten tot een volgend onderzoek

Met vriendelijke groet,

Maarten


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website