Koh Tao onder water (video)

Door Redactie
Geplaatst in Eilanden, Koh Tao, Thailand tips
Tags: ,
20 maart 2023

Thailand biedt het hele jaar door fantastische duikmogelijkheden. Elke regio heeft op verschillende momenten in het jaar zo zijn eigen mooie duikmogelijkheden te bieden.

In de Golf van Thailand, aan de langgerekte oostkust van het land, liggen bij de tropische eilanden Koh Samui, Koh Tao en Koh Phangan een aantal vermaarde duikstekken. Veel duikers trekken van mei tot oktober naar de vlakke zee en de paradijselijke weersomstandigheden, totdat de moessonwinden tegen eind september beginnen aan te trekken.

Duiken bij Koh Tao

Duiken bij Koh Tao is een bijzondere belevenis. Je kan er scholen jacks spotten die dicht genoeg zijn om een hele rots onzichtbaar te maken.  Als je op zoek bent naar ‘Nemo’, dan zul je hem en zijn hele familie hier zeker aantreffen in de anemonen. Van februari t/m april zwemmen er regelmatig walvishaaien langs en de tandbaarzen zijn hier bijna net zo groot. Zoals op veel andere duikstekken in Thailand is de luipaardhaai hier ook te vinden.

Video: Koh Tao onder water

Voor duikliefhebbers en onderwater adepten is het nu genieten geblazen. Deze video geeft een prachtige inkijk in het kleurrijke, weelderige leven onder water.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website