De Nederlandse Vereniging Thailand in Pattaya organiseert woensdag 14 oktober (morgen dus) De Quiz bij Tulip House, aanvang 13.30 uur. De quiz start om 14.00 uur. Niet-leden betalen THB 100 per persoon.

Wilt u weten wie de Slimste Mens van Pattaya is? Of nog beter, wilt u weten of u de Slimste Mens van Pattaya bent, doe dan mee aan de quiz.

Er zijn 60 vragen, die worden ingevuld in 2 blokken. Per blok kunt u een prijsje winnen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en u kunt zich nog opgeven bij Diny van Dieten via E-mail [email protected]

Thuis meedoen

Dit keer komt er een aanvullend initiatief van de NVT Pattaya bij, namelijk, dat u De Quiz ook thuis kunt meespelen. In een extra bericht staat te lezen:

Ja, De Quiz kan je deze keer ook thuis doen. Het leek ons een goed idee, omdat:

  • Veel mensen er graag bij willen zijn, maar niet kunnen,
  • Gert-Jan zo hard gewerkt heeft om deze quiz te maken,
  • Wij alle leden willen betrekken in een van onze activiteiten en
  • Je de kans te geven om mee te doen.

Wil jij De Quiz van thuis uit doen? Meld je dan aan via [email protected]. Nadere informatie volgt dan.

We sturen De Quiz donderdag op om 15.00u (Thaise tijd), je dient binnen twee uur de antwoorden terug te sturen, je krijgt na ongeveer een uur jouw resultaat en jouw positie op de ranglijst toegestuurd. Bij genoeg deelname komen er zelfs prijzen!

Doe Mee met De Quiz

Bron: Website NVT Pattaya

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website