Het provinciebestuur van Phuket heeft in samenwerking met de Tourism Authority of Thailand (TAT) een maand durend festival georganiseerd in Patong en Phuket Town met als motto “Colourful Phuket” om de toeristen, die in het Phuket Sandbox project naar Phuket komen een extra welkom te heten.

Het festival begint vandaag, 3 juli 2021, met vanaf 3 uur ‘s middags de aanwezigheid van allerlei etenskraampjes op Patong Beach. Het sluitstuk van de dag zal een vuurwerkshow zijn van half acht tot acht uur ‘s avonds.

Morgen, zondag 4 juli 2021, is er in Phuket Town van half acht tot acht uur ‘s avonds een “light and sound show” te zien. Dit evenement, dat wordt aangekondigd als een “projection mapping show” vindt plaats bij het Peranakannitat Museum Phuket in Phuket Town.

Na deze officiële openingen vinden er een maand lang activiteiten op meerdere locaties op het eiland plaats, waarbij kunst een belangrijke rol speelt. Uiteraard zullen daarbij de kraampjes voor een hapje en een drankje (geen alcohol) niet ontbreken.

Dat programma ziet er – onder voorbehoud – als volgt uit:

 • Juli 3-9: “Colourful art installations” in Phuket Old Town en Patong Beach, complete met miniconcerten.
 • Juli 10-16: Surf and Sea-sportactiviteiten met kleurrijke fotogenieke objecten op Kata Beach en Sunset yoga bij Promthep Cape.
 • Juli: 17-23: Digital Art installations en straatmuziek op Patong Beach.
 • Juli: 24-31: Projection Mapping Art en straatmuziek in Old Town Phuket.

Bron: The Phuket News

Rating: 3.20/5. From 5 votes.
Please wait...

2 reacties op ““Colourful Phuket Festival” als welkom voor Sandbox toeristen”

 1. Jos Rieken zegt op

  Ben nu na de verplichte quarantaine 1 dag vrij man in Thailand. Ik denk dat de Phuket
  story niet lang zal duren. Heb gehoord dat als er meer dan 15 besmettingen per week zijn het wordt afgeblazen. Zolang er hier niet massaal wordt gevaccineerd gaat het razendsnel

 2. S.a.a. zegt op

  Complete grap..was er gisteren, totaal uitgestorven. Geen hond te bekennen. Nog geen extra toerist gezien hier in phuket. Tientallen hotels hier, maar niemand met maar 1 extra boeking. Het is allemaal weer 1 grote wassen neus. Er zouden alweer duizenden toeristen zijn geland etc. Complete lariekoek. Trips naar eilanden, of soghtseeing is een verschrikking. Je moet langs meerdere checkpoints met WEER een nieuwe app, dat duurt gewoon een uur. Sta je bij je boot, weer alles opnieuw..foto’s maken en na je reis app checken voor je reisbewegingen (op zee! In een speedboat) Mensen, neem aub van mij aan, blijf thuis. Doe het jezelf niet aan want je gaat er veel, heel erg veel spijt van krijgen. Ik ben voor het eerst in jaren weer blij dat ik over 2 weken naar Nederland kan. Het is hier echt zo verschrikkelijk slecht geregeld, niet normaal.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website