Het Thaise Rode Kruis organiseert elke jaar een bazar in samenwerking met buitenlandse ambassades. Vooral de echtgenotes/partners van ambassadeurs spelen daarbij een belangrijke rol.

Dit jaar vindt de bazar al weer voor de 52ste keer plaats en wel op 2 en 3 maart 2019 in de Royal Paragon Hall, 5th Floor Siam Paragon (Bangkok). Het motto dit jaar is “Giving colors our lives”, vrij vertaald “Kleur geven aan ons leven”.

Tijdens de bazar, die van 10.00 tot 22.00 uur toegankelijk zal zijn, zijn meer dan 50 landen met een stand vertegenwoordigd die alle een aantal nationale producten te koop zullen aanbieden. Het scala aan producten zal ongetwijfeld ook dit jaar weer zeer divers en verrassend zijn.

Om u een idee te geven doen we een greep in het aanbod van de bazaar van vorig jaar: Russische nestelpoppen – Matryoshka-poppen, Russisch Gzhel-keramiek, Belgische kristalaccessoires en pralines, Noorse zalm, Australische vitamines, beddengoed en dekbedkussens, Marokkaanse arganolie, Mongoolse kasjmieroverhemden , sjaals en shawls en lederwaren, Bhutanese jam, honing, mineraalwater, Braziliaanse sandalen, edelstenen, Canadese diepgevroren zeevruchten en ahornsiroop, Portugese eiertaartjes, Tsjechisch glas- en kristalwerk, Myanmar tanaka, thee, koffie, robijnen, jade, sieraden en cashewnoten, Zwitserse bonbons, kaas, ijs en keukengerei, en Israëlische dadels en abrikozen, Turkse tapijten, keramiek, tekeningen, gedroogd fruit, noten en zilverwerk.

Nederland is dit jaar aanwezig op de stands C09-C11 en C20-C22, maar wat er zal worden gepresenteerd is nog niet bekend.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website