Thailand, reeds bekend als een topbestemming voor toerisme, voegt een nieuwe dimensie toe aan zijn internationale aantrekkingskracht: medisch toerisme. Dankzij de hoogwaardige medische zorg, gekoppeld aan betaalbare kosten, wordt plastische- en cosmetische chirurgie in Thailand steeds populairder onder buitenlanders.

De toenemende interesse in plastische chirurgie in Thailand kan grotendeels worden toegeschreven aan de kwaliteit van medische zorg die het land biedt. Medische professionals in Thailand staan bekend om hun aandacht voor detail en precisie. Ze volgen de nieuwste technologische ontwikkelingen en gebruiken state-of-the-art apparatuur om aan de wensen van de patiënten te voldoen.

Wat eveneens opvalt, is de kostenfactor. Terwijl in veel westerse landen plastische chirurgie een behoorlijk prijskaartje kan hebben, biedt Thailand soortgelijke diensten tegen een fractie van de kosten, zonder in te boeten aan kwaliteit. Dit maakt het toegankelijker voor mensen van alle inkomensniveaus.

Thailand is niet alleen een uitstekende keuze vanwege de medische zorg, maar ook vanwege de toeristische aantrekkelijkheid. Patiënten kunnen hun medische behandeling combineren met een ontspannen verblijf in een van de vele prachtige Thaise resorts, wat de algehele ervaring nog aangenamer maakt.

De Thaise overheid is actief bezig met het promoten van medisch toerisme en werkt samen met verschillende instellingen om de kwaliteitsstandaarden hoog te houden. Er wordt verwacht dat Thailand in de komende jaren alleen maar zal groeien als een wereldwijde hotspot voor medisch toerisme. Thailand bewijst dat hoogwaardige medische zorg niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Met zijn combinatie van ervaren medische professionals, betaalbare kosten en een toeristische infrastructuur is het land goed gepositioneerd om een prominente bestemming te worden in het snelgroeiende veld van medisch toerisme.

Bron: PR Thai Government

Video: Thailand is de nieuwe hotspot voor betaalbare en hoogwaardige plastische chirurgie

4 reacties op “Thailand is de nieuwe hotspot voor betaalbare en hoogwaardige plastische chirurgie (video)”

 1. Marcel zegt op

  En het gepeupel mag tevreden zijn met de staatshospitalen waar je urenlang in de zengende hitte mag wachten om dan een dokter te kunnen zien. Een doktersvisite mag niet langer duren dan 5 min., meer tijd is er niet.

  Word je opgenomen stoppen ze je in ziekenzalen van 20 man waar privacy niet bestaat en waar de familie je mag verzorgen en eten brengen.

  Maar een hotspot voor medisch toerisme staat hoog op de agenda. Eigen volk is, zoals steeds weer, onbelangrijk.

 2. Chris de Boer zegt op

  Volgens mij gaan de Thais (de rijken dan) zelf naar Korea voor plastische chirurgie.
  rararara, wat is er aan de hand?

 3. Kees 2 zegt op

  Plastische chirurgie hoogstaand in Thailand? Tssss…
  Ken een geval van een dame die na een facelift in een groot ziekenhuis in Pattaya met een scheef gezicht het ziekenhuis verliet. Na 2 weken ontstonden er ook nog grote littekens omdat de arts een simpele techniek gebruikt had die in Europa niet toegepast wordt.
  Na enkele consulten bij andere artsen kreeg ze van een Thaise arts het advies naar een goede arts in Belgie te gaan.

 4. phet zegt op

  Ik heb er zo’n tien jaar geleden een kinimplantaat laten plaatsen. Het resultaat is geweldig en een stuk goedkoper dan bij ons.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website