Siam Ocean World (i viewfinder / Shutterstock.com)

Wanneer je Bangkok met je kinderen bezoekt is Siam Ocean World een leuke tip voor een bijzonder uitstapje. Siam Ocean World toont het spectaculaire onderwaterleven van Azië.

Siam Ocean World in Siam Paragon

Siam Ocean World is een van de grootste aquariums in Zuidoost Azië met een oppervlakte van rond de 10.000 vierkante meter (een oppervlakte van twee voetbalvelden).

Maar liefst 30.000 zeedieren kun je daar gaan bekijken, waaronder een flinke haaienpopulatie. Zelfs de mysterieuze hamerhaai zwemt er rond. Naast de verschillende thema’s zoals Rainforest, Deep Reef en Living Ocean, zijn er dagelijkse shows zoals het voeren van de haaien en de pinguïns.

Bezoekers hebben zelfs de mogelijkheid om te duiken en tussen de haaien te zwemmen! Ook kan je een tochtje maken met een boot die glazen bodem heeft. Verder is er nog een unieke 4D Theater, de Sanyo 4D X-Venture.

Siam Ocean World is gevestigd op de onderste verdieping van het luxe winkelcentrum Siam Paragon (te bereiken via BTS Skytrain Siam).

(Somluck Rungaree / Shutterstock.com)

Entreeprijzen

Het aquarium is dagelijks geopend van 10.00 uur ’s morgens tot 21.00 uur ’s avonds. Zoals bij veel attracties in Thailand worden er twee prijzen gehanteerd: voor Thai en buitenlanders.

Meer informatie

  • BTS Skytrain: uitstappen op Siam Station
  • Adres: Siam Ocean World Bangkok Co, Ltd B1-B2 Floor, Siam Paragon, 991 Rama 1 Road, Pathumwan, Bangkok 10330 Thailand. Telefoon: +66 2687 2000
  • Website: www.siamoceanworld.co.th

Video Siam Ocean World

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website