Wie een mooi strand zoekt in de buurt van Pattaya/Jomtien moet zeker eens naar bij Ban Amphur Beach in Sattahip gaan kijken. Het strand is niet te druk, schoon en loopt langzaam af in zee. Daardoor ook geschikt voor kinderen.

Er zijn voldoende gezellige strandtenten waar je tegen een redelijke prijs kunt eten. Er is een grote parkeerplaats waar vrijwel altijd wel plek is.

Je bent er zo want het strand ligt ongeveer op 14 kilometer afstand van Mueang Pattaya. Het strand verbindt Pak Khlong Ban Amphur in het noorden en Ban Amphur Park in het oosten met elkaar. Het zeewater is schoner dan bij Pattaya en Jomtien dus ook geschikt als je even wilt zwemmen.

Een aanrader is de prachtige zonsondergangen die je vanaf het strand kan aanschouwen.

De locatie van Ban Amphur Beach is: Moo 3, Soi Na Chom Thien 32, Na Chom Thien Sub-District, Sattahip District, Provincie Chon Buri.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Ban Amphur Beach bij Sattahip: Een heerlijk strand!”

  1. thailand John zegt op

    Klopt helemaal het is een heel fijn en net en redelijk schoonstrand wat door de strand tent houders goed wordt bij gehouden. En veel al geen parkeerproblemen. Het strand is mooier dan aan de beachroad in Pattaya. Ook de zee is een vrij schoon, om lekker in te zwemmen.En het loopt langzaam af in zee. Ik kom er regelmatig als ik me goed voel en het is gelukkig dicht bij mijn huis. een paar minuten met de motorbike of Saling. Dus de moeite waard voor een bezoek.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website