Chill Out in Krabi (video)

Door Redactie
Geplaatst in Krabi, Steden, Thailand tips
Tags: ,
22 oktober 2023

Krabi is een populaire kustprovincie aan de Andaman Zee in het zuiden van Thailand. Bij de provincie horen ook 130 tropische eilanden. Je vindt in Krabi de typische begroeide kalksteenrotsen die soms uit de zee steken. Daarnaast zijn de prachtige stranden een bezoek waard, evenals een aantal mysterieuze grotten.

Op ongeveer 20 km ten noordwesten van Krabi stad liggen prachtige stranden zoals Ao Nang en Rai Leh. Enkele stranden zijn goed verborgen en alleen per boot bereikbaar. Krabi is de perfecte bestemming voor rust en romantiek en daarom de ideale locatie voor bijvoorbeeld een huwelijksreis.

Krabi kreeg meer bekendheid door als filmlocatie te fungeren zoals voor de Hangover 2. Eerder al werd Phi Phi eiland wereldberoemd door de film “The Beach”.

De beste reistijd om de eilanden te bezoeken is van oktober tot april. De provincie is ook in trek bij avontuurlijk ingestelde reizigers, zo kan je er zeilen, kanoën, snorkelen, island hoppen en wandelen.

De verbinding Bangkok-Krabi wordt niet alleen onderhouden door Thai Airways, maar ook door bijvoorbeeld AirAsia. Krabi beschikt over een internationale luchthaven.

Video: Chill Out in Krabi

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website