Meer dan 20.000 buitenlandse toeristen kwamen afgelopen zaterdag aan op het Hat Rin-strand op Koh Phangan om daar de beroemde Full Moon-party bij te wonen.

Ongeveer 200 politieagenten, soldaten van de 45th Army Circle en vele ambtenaren werden ingezet om het strandfeest in goede banen te leiden.

Gouveneur Wichawut laat weten dat Koh Phangan’s Full Moon Party nog steeds een belangrijke attractie is voor buitenlandse toeristen. Volgens hem zijn er nu veel minder misstanden zoals drugsgebruik en diefstal. Ook drankverkopers worden nauwlettend gevolgd door ambtenaren van de afdeling Accijnzen nadat er klachten waren ontvangen over de verkoop van namaak sterke drank.

Het feest is, volgens hem, nu stuk veiliger dan een aantal jaren geleden.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Meer dan 20.000 toeristen op Koh Phangan Full Moon Party”

  1. Adje zegt op

    Wij zijn er afgelopen zaterdag geweest. Een geweldig feest. Dit moet je minstens eenmaal in je leven hebben meegemaakt. Wel verbaasd over het aantal agenten cq soldaten die er zouden zijn. ik heb er welgeteld in 2 dagen tijd slechts 2 gezien. Feest is fantastische verlopen. Wij hebben niets gezien van vechtpartijen of andere ander wangedrag. Alleen heeeeel veeeel drankgebruik.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website