phantomm / Shutterstock.com

De King Power MahaNakhon Tower is een iconische wolkenkrabber in het centrum van Bangkok en tevens het op één na hoogste gebouw in de hoofdstad. De perfecte plek voor een fantastisch uitzicht! Dat biedt de Mahanakhon SkyWalk, een adembenemende panorama’s van 360 graden, hoog boven de stad van de Engelen.

De wolkenkrabber is op zich al bijzonder met 1,6 miljoen vierkante meter oppervlakte en 77 verdiepingen. Het ligt tussen Silom en Sathorn Road. De bouw van de  immense toren koste 515 miljoen dollar en nam twee jaar in beslag.

In het gebouw zit een hotel (The Bangkok Edition Hotel) met 150 kamers geëxploiteerd door de Marriott International Group. Daarnaast is er onderdak voor 200 zeer luxe appartementen. Deze worden beheerd en geëxploiteerd door de The Ritz-Carlton

SPhotograph / Shutterstock.com

Op het dak van de wolkenkrabber is een restaurant en een bar met een spectaculair uitzicht over Bangkok. Wie durft kan over een glazen vloer lopen op maar liefst 314 meter hoogte!

  • Entree: 1050 baht voor volwassenen, 250 baht voor kinderen en ouderen (60+).
  • Openingstijden: Iedere dag van 10:00 – 00:00 uur.


» Laat een reactie achter


2 reacties op “MahaNakhon SkyWalk in Bangkok: Alleen voor mensen zonder hoogtevrees!”

  1. Rein van Londen zegt op

    In de tekst staat, ” het op een na hoogste gebouw van de hoofdstad” .Wat is dan het hoogste? Volgens mij is die er niet.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website