Omdat Thailand geen verdragsland is van Nederland heeft u bij een langdurig verblijf of emigratie geen recht meer op de Nederlandse basisverzekering.

Er zijn binnen AA Insurance Brokers Hua Hin gedreven en deskundige Nederlanders werkzaam. Wij verzorgen dan ook verzekeringen door heel Thailand voor Nederlandstalige expats. U zult ervaren hoe prettig het is de complexe materie van o.a. ziektekostenverzekeringen in uw eigen taal op heldere en begrijpelijke wijze uitgelegd te krijgen.

Wij kunnen u adviseren bij het vinden van een op uw persoonlijke omstandigheden toegesneden ziektekostenverzekering. Als specialist in ziektekostenverzekeringen hebben wij voor u grondig onderzocht welke verzekeringsmaatschappijen hun beloftes nakomen en de beste dekking geven tegen de meest gunstige premie. Deze maatschappijen bieden de garantie dat de verzekering levenslang vernieuwbaar is en dat er ook op hogere leeftijd nog ingestapt kan worden.

Indien u meer informatie en/of een vrijblijvende offerte op maat wenst, wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Het AA Insurance Team Hua Hin:

AA Insurance Brokers

Wong Chomsin Building,

83/14 Phetkasem Road, Office 504,

Hua Hin, Prachuab Khiri Khan, 77110, Thailand.

Tel./Fax: +66 (0)32 532783

Mob.: +66 (0)81 0067008

Mail to: info@aainsure.net

Skype: huahin.aainsure

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website