Bij Visaned in Pattaya kan jouw Thaise partner in acht weken tijd Nederlands leren. De Nederlandse leraar (die ook Thais spreekt) geeft daarnaast gratis begeleiding om het inburgeringscursus buitenland te halen (MVV). Dat is de eerste stap in een zogenaamde toegangs- en verblijfsprocedure (TEF) voor langdurig verblijf in Nederland.

Een training bij Visaned is bedoeld voor Thai die zich willen voorbereiden op het basisexamen inburgering in het buitenland. Thai die voor langere tijd of definitief naar Nederland willen komen, hebben als eerste stap een machtiging tot voorlopig verblijf (MVV) nodig. Zij kunnen een Machtiging Voorlopig Verblijf alleen krijgen als zij het basisexamen inburgering succesvol afleggen. Dat examen wordt per computer afgenomen op de Nederlandse ambassade in Bangkok.

Het basisexamen inburgering in het buitenland bestaat uit drie onderdelen:

 1. Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNS).
 2. Spreekvaardigheid.
 3. Leesvaardigheid.

Tijdens de cursus bij Visaned worden de Thaise cursisten voorbereid op dit examen. Na acht weken cursus (100 uur) en met de nodige zelfstudie is de kandidaat klaar om het examen te maken. De kosten voor deze cursus bedragen € 520,-

Wanneer jouw partner het examen met goed resultaat heeft afgelegd, dan kunnen jullie de toegangs- en verblijfsprocedure opstarten bij de IND. Meer hierover lees je hier: www.thailandblog.nl/Immigratie-Thaise-partner-naar-Nederland1.pdf

Visaned: Een uitstekende voorbereiding op de basisexamen inburgering buitenland

Visaned is een Nederlandse school die een inburgeringscursus heeft die speciaal gericht is om uw Thaise partner goed voor te bereiden op het inburgerings examen. De Nederlandse les wordt gegeven in het Nederlands en in het Thais. Er zijn verschillende niveaus om mee te beginnen, dit is afhankelijk van de vooropleiding, de cursus inburgering wordt gegeven in Naklua Pattaya Thailand.

Omdat het examen wordt afgenomen met een computer, krijgen de cursisten ook les in het afleggen van het examen met de computer. Aan de hand van vele testexamens kan Visaned goed bepalen welke onderdelen de cursist goed beheerst, en welke niet. Zodoende is men in staat om goed te bepalen wat de kans van slagen is, en of er misschien nog extra lessen nodig zijn. De gemiddelde cursist die al de nodige beheersing heeft van het schriftelijk Engels heeft 100 uur nodig om klaar te zijn voor het inburgeringsexamen.

Voor cursisten die nog geen of maar een klein beetje Engels spreken en lezen is er een speciale cursus. Deze cursisten slagen ook voor het examen maar zullen wat meer tijd nodig hebben.

Er wordt uitsluitend les gegeven in kleine groepjes van 5 of 6 cursisten, zodat er aan iedere cursist optimale aandacht kan worden gegeven. De lessen zijn 2,5 uur per dag, van maandag tot vrijdag.

Meer informatie Nederlands leren bij Visaned in Pattaya

 • Nederlandse les voor Thais sprekende, inclusief gratis begeleiding MVV.
 • Cursusduur: 8 weken. Er wordt 2,5 uur per dag les gegeven. De cursisten krijgen ook huiswerk mee.
 • Cursusgeld bedraagt € 520,- of 20.000 baht (inclusief lesmateriaal).
 • Locatie: Naklua – Pattaya
 • Inschrijven of meer informatie: Tel:+66 847 662 925 E-mail: [email protected]
 • Website: www.visaned.com

Visaned: ook begeleiding bij aanvraag toeristenvisum, huwelijk, vertalingen en legalisaties

Je kan bij Visaned ook terecht voor andere vormen van dienstverlening en assistentie, zoals:

 • Aanvraag toeristenvisum voor Nederland en België (Schengenvisum).
 • Procedure rondom een huwelijk in Thailand, Nederland of België met je Thaise partner.
 • Tevens zorgt Visaned voor beëdigde vertalingen en legalisaties van Thaise documenten zoals huwelijksakte, geboortecertificaat, huisregistratie, naamsverandering, enz.

Visaned staat onder leiding van Nederlands management en heeft een jarenlange ervaring met taalcursussen en genoemde dienstverlening. Je kan rekenen op een zorgvuldige en professionele aanpak.

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website