Per Gringo
Publicat a Viure a Tailàndia
etiquetes: ,
8 agost 2017

També vols saber a Thailandblog.nl que l'equip femení holandès s'ha convertit en campió d'Europa, però com pots establir una connexió amb Tailàndia?

Bé, vaig veure el fantàstic partit en el gran ambient del Grolsch Veste a Megabreak, on jugàvem el torneig normal de billar de billar del diumenge al vespre. Hi havia un munt de taronja, perquè les dames del servei sempre porten una samarreta o un polo taronja

Que una dona també aquí, la meva bona amiga tailandesa Nittha, guanyi el torneig -això realment no passa tan sovint- i que també porti una samarreta taronja. Vaig regalar una copa a totes les dones de l'Oranje i la guanyadora, Nittha, també va donar una ronda després. Van seguir més rondes, va ser molt divertit i molt tard!

Felicitats dones holandeses per aquest gran èxit!

4 respostes a "Campiona d'Europa per equips holandesos femenins"

1. Fransamsterdam diu amunt

Suposem que l'equip femení tailandès es va convertir en campió asiàtic. El número u d'Àsia! El millor! I aquell Cambodja, archirival, que gairebé sempre es va convertir en campió, seria enviat a casa amb la cua entre les cames. Que es van batre rècords de televisió, es van esgotar els partits i desenes de milers van acudir a celebrar els seus campions.
    I llavors suposem que Thai Post va decidir emetre un segell molt especial amb motiu d'aquest esdeveniment únic, fet d'una capa molt fina de metall preciós. De quin color creus que seria aquest segell? Per descomptat, or!
    .
    No és així als Països Baixos de ment estreta i hortera, on l'excés ens perjudica i la modèstia ens adorna.
    .
    .
    Quina vergonya.

2. chris diu amunt

Amb un títol de la Copa asiàtica femenina de l'AFC, tres títols del campionat femení de l'AFF i cinc títols dels Jocs del Sud-est Asiàtic, l'equip té una història com l'equip més reeixit del sud-est asiàtic.

Malgrat la menor inversió que l'equip masculí, el futbol femení tailandès va a l'alça, sobretot guanyant el cinquè lloc a la Copa Asiàtica Femenina de l'AFC 2014 celebrada a Vietnam, que les va classificar per a la Copa Mundial Femenina de la FIFA 2015, la seva primera Copa Mundial Femenina de la FIFA. .

L'equip de futbol femení de Tailàndia ÉS el millor del sud-est asiàtic.

• Fransamsterdam diu amunt

Jo no sabia que. Potser ara podem jugar contra ells!
      The Thai Post sens dubte sap com desempaquetar:

• chris diu amunt

Això també ha passat abans. La selecció femenina de Tailàndia va estar a Europa el febrer de 2015 i va jugar contra la selecció holandesa el 8 de febrer: 7-0 per als Països Baixos.
        Les tailandeses també van jugar contra el PSV (2-1), l'Ajax (3-0) i el Fortuna Sittrad (1-1). Així que mai van guanyar.