La Kings Cup Hua Hin Mountain Bike Classic 2014 per a homes de la categoria majors de 50 anys, celebrada diumenge passat, va ser guanyada per l'expatriat holandès Jos Klumper de Hua Hin.

A la seva ciutat natal, Jos (veure foto de la pàgina d'inici) va ser el més ràpid en un recorregut de 42 quilòmetres. La cursa va començar al camp de tir de Hua Hin, Bor Fai.

En una cursa intensa, Jos, que va ser un pilot internacional de motocròs amb èxit en la seva joventut, va aconseguir mantenir-se per davant de la competició formada per un camp de tailandesos i estrangers. Això en una dura carrera per un terreny molt accidentat que, en combinació amb l'elevada temperatura, exigia el màxim als ciclistes de muntanya ben entrenats.

En Jos, que fa més de 40 km diaris en bicicleta pels turons propers a Hua Hin, ha hagut de fer-ho tot, però gràcies a la seva excel·lent tècnica, concentració i resistència, ha aconseguit guanyar la competició i s'ha pogut endur una bonica copa.

4 comentaris a "L'holandès Jos Klumper guanya la Kings Cup Hua Hin Mountain Bike Classic 2014"