Per Gringo
Publicat a esport, tennis
etiquetes: ,
24 setembre 2013

Bé, no segueixo tant el tennis professional, però em va cridar l'atenció un missatge a l'Algemeen Dagblad i vaig prestar atenció al torneig anual de tennis ATP a Bangkok. Es jugarà a l'Impact Arena, Muang Thong Thani del 21 de setembre al proper diumenge 29 de setembre.

Els tornejos de tennis ATP es juguen a molts països, com ara Rotterdam, i Bangkok també fa anys que participa en aquest circuit de tennis. A Bangkok no juguen els tennistes més famosos, el francès Richard Gasquet -que va guanyar el torneig l'any passat- i el txec Tomas Berdych són els jugadors més ben classificats.

També hi participen dos holandesos, Igor Sijsling i Robin Haase. Els dos jugadors holandesos van guanyar el seu primer partit i malauradament van ser sentenciats pel sorteig a jugar a la segona volta. Ho dic per desgràcia, perquè hauria estat més divertit si es trobessin més tard al torneig (final?), però de qualsevol manera podria ser un gran partit. En tot cas, hi ha un holandès als quarts de final.

Com s'ha esmentat, no sempre són els jugadors més famosos els que apareixen a Bangkok, sinó que sovint els professionals més joves poden créixer al cim mundial. Una ullada al "Saló de la Fama" de Bangkok ens mostra que Roger Federer va guanyar el torneig el 2004 i el 2005 amb Andy Roddick respectivament. Andy Murray com a oponent. Tsonga i Djokovic van jugar la final el 2008 i Andy Murray va guanyar el torneig el 2011.

El torneig s'emet a la televisió tailandesa per True Visions, però una visita a l'Impact Arena crea un ambient diferent. Fes una ullada i potser veuràs un futur guanyador del Grand Slam treballant