A espectacular Race of Champions 2013 de Bangkok foi cancelada debido ao malestar político na capital.

Esta proba de automovilismo tiña que ter lugar os días 14 e 15 de decembro, pero onte os organizadores anunciaron na súa páxina web que a carreira foi cancelada.

Aínda se está investigando se este evento anual de automovilismo aínda pode ter lugar noutra data. O ano pasado, os alemáns Sebastian Vettel e Michael Schumacher gañaron a clasificación nacional en Bangkok. Na proba individual, a vitoria foi para o francés Romain Grosjean.

A Race of Champions reúne nunha competición aos mellores pilotos de todas as ramas do automóbil e o deporte do motor. Este ano, o novo campión do mundo de F1 Vettel, a lenda da F1 Schumacher e o campión do mundo de rallyes de Francia Sébastien Ogier, entre outros, aceptaran participar.