Wil je in het hoogseizoen (augustus) naar Bangkok vliegen? Dan betaal je meestal de hoofdprijs. Dat hoeft nu niet meer. Emirates heeft de prijzen in haar systeem aangepast.

Je kan nu ook goedkoop vliegen in augustus 2014. Er zijn nog voldoende voordelige tickets te vinden in de zomerperiode. Meestal kosten dezelfde tickets dan al snel € 800. Jij vliegt deze zomer dus wel héél voordelig naar het Land van de Glimlach.

Als extra profiteer je van 30 kg gratis ruimbagage, waar anderen slechts tot 23 kg toestaan. Nog een voordeel om te kiezen voor Emirates.

Bijzonderheden vliegtickets Bangkok

 • Wanneer boeken: tot en met vrijdag 10 februari 2014
 • Wanneer reizen: tijdens de zomermaand augustus 2014!
 • Vliegen vanaf: Amsterdam
 • Minimum verblijf: 5 dagen
 • Maximum verblijf: 1 maand
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg
 • Frequent Flyer: je spaart met deze tickets mijlen voor het Skywards programma van Emirates (+ bonus als dit je 1e vlucht wordt)
 • Betaling via: Visa, Mastercard en American Expess (dus kan je Flying Blue mijlen sparen!)

Meer informatie of boeken: Vliegticket Emirates hoogseizoen Bangkok

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Vliegticket Emirates hoogseizoen Bangkok nu € 597”

 1. aad pronk zegt op

  Eén probleem: op deze vluchten over het algemeen vrij lange wachttijden in Dubai.

  • Mathias zegt op

   Beste Aad….of een luxe probleem? Het is absoluut geen straf om Dubai die x aantal wachturen te verkennen, neem dit nou maar van mij aan! De bagage gaat automatisch over naar uw Bkk vlucht, dus ook geen gesjouw! Meteen als u door de douane gaat en uw stempel ontvangen heeft kunt u zo instappen in de skytrain ( dagtickets zijn spot goedkoop en travelen maar, u komt ogen tekort )

 2. Janny zegt op

  Viegen met Emirates is super. Advies, kijk goed naar de transfertijd, want je het écht minimaal 3 uur nodig. Dubai airport is héél groot, en je moet van de ene naar de andere kant, wat overigens prima geregeld is. Goed te doen. Ik ben vóór!

 3. Martin zegt op

  Wat Aad zegt klopt deze tickets zijn gebaseerd op zeer lange wachttijden van minimaal 7.50 uur tot maximaal 24 uur, je moet dus goed uitkijken welke je boekt er zit zelf een tijd bij retour Amsterdam 19.50 uur wachten in DUBAI. Dan zou je een hotel kunnen boeken in Dubai maar ben je dan nog wel zo voordelig uit als er niets heb te zoeken. Tenslotte wil je zo snel mogelijk in BKK zijn Toch???

 4. Denise zegt op

  Emirates is echt super goed. Ben er vorig jaar van Australië naar Kuala Lumpur gevlogen met Emirates. zelfs de economy class was luxe. paar dagen geleden heb ik toevallig ticket naar Bangkok geboekt voor 556 op http://www.paperflies.com. dus het kan nog goedkoper. waren ook geen lange wachttijden tijdens de overstap dus dat ik ook wel fijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website