Net als het kerstontbijt voorbij is komt Emirates uit Dubai met hele goede Flash Deals naar o.a. Bangkok.

Je vertrek is vanaf Düsseldorf deze keer waarbij de besparingen lekker aantikken. Kijk gerust even naar wat ze allemaal te bieden hebben. Tip: Emirates biedt je een gratis treinkaartje aan tussen de NL/Duitse grens en Düsseldorf Airport (v.v.). Deze kun je online alleen krijgen als je boekt deze links. Achteraf een ticket claimen is niet mogelijk!

Meer informatie of boeken: Emirates ticket Bangkok vanaf € 566

Bijzonderheden Emirates retour Bangkok

 • Wanneer boeken: tot en met 10 januari 2014 (23:59).
 • Wanneer reizen: vertrek tussen 1 februari en 3 juli 2014.
 • Vliegen vanaf: Düsseldorf (DUS), tussenstop in Dubai.
 • Minimum verblijf: 4 dagen Maximum verblijf: 1 maand
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7 kg.
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30 kg.
 • Frequent Flyer: je spaart met deze tickets mijlen voor het Skywards programma van Emirates (+ bonus als dit je 1e vlucht wordt)
 • Betaling via: Visa, Mastercard en American Expess (dus kun je Flying Blue mijlen sparen!).
No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Vlieg met Emirates: retour Bangkok v.a. € 566”

 1. bart hoevenaars zegt op

  Jammer zeg , ik heb net een rechtstreekse vlucht geboekt met eva air naar Bangkok!
  en wel voor 29 maart T/M 24 april !

  grijp ik wederom een aanbieding mis!
  maar zoals verteld , nooit te laat boeken anders kunnen de prijzen zeer gaan stijgen.

  prettige vakantie voor de mensen die wel van dit aanbod gebruik kunnen maken !

  Groetjes
  Bart Hoevenaars

  • rebell zegt op

   Er oa. vaak genoeg op TL-Blog gemeld, dat het goedkoper kan zijn via Duitsland te reizen. Maar dan in geen geval rechts streeks, maar altijd een stop-over. De luxe van een rechtstreeks vlucht is gewoon even iets duurder.
   Dat is niet, een aanbieding missen, maar dat is op een andere manier boeken. Als je de preoriteit iets veranderd had je zelfs voor € 499,- kunnen vliegen. Dat stond een week geleden in TL-Blog in detail beschreven. rebell

 2. Andre zegt op

  Heb voor de zekerheid zojuist toch nog even gekeken naar Etihad n.a.v. het bericht op dit forum een tijdje terug dat een open jaw niet meer te boeken boeken was voor een leuke prijs.
  Heb voor 3 volwassenen het volgende geboekt;
  Amsterdam – Bangkok op 29 mei 2014
  Bangkok – Dusseldorf op 13 juni 2014
  beide reisdagen een tussenstop van 2 tot 2 1/2 uur in Abu Dabi en voor een totaalprijs van € 1488 wat voor waar goed te noemen is.

 3. Björn zegt op

  550 via oa expedia.

 4. Japio zegt op

  Ik heb ongeveer een maand geleden voor 652 euro ook een vlucht bij EVA geboekt voor de periode eind maart tot eind april. Uit nieuwsgierigheid heb ik de aanbieding eens bekeken, maar zag geen enkele vlucht waarbij de transfertijd op zowel de heen- als terugvlucht korter duurde dan 3 1/2 uur. De ticket mag dan 100 euro goedkoper zijn, maar dan prefereer ik persoonlijk de rechtstreekse vlucht met EVA. Tevens is voor mij Schiphol ook nog eens makkelijk met de trein te bereiken (indien geen problemen in de schipholtunnel 🙂 ).

  Bij mij is de prijs alleen niet doorslaggevend. Iedereen zal zo zijn eigen selectie criteria hanteren.

  • bart hoevenaars zegt op

   dan reizen we misschien wel samen !
   ik vertrek op 29 maart !
   en jij ?

   Groetjes
   Bart

   • Japio zegt op

    Ik vertrek 27 maart. Ik wilde eerst ook op zaterdag de 29ste vertrekken en op dinsdag 29 april terug reizen maar dan kwam het verblijf in Thailand op 31 dagen ipv 30 uit.

    Goede reis in ieder geval.

    Groet,

    Japio

  • TH.NL zegt op

   En daar zit hem nu juist de kneep Japio. Dat soort aanbiedingen zijn heel leuk als je niet opziet tegen overstappen en lange wachttijden.

   • top martin zegt op

    Ik zie dat niet als de -kneep-. Ik ben blij als ik na 6 uur zitten weer eens kan lopen. Buitendien boek ik altijd -stop over- in Dubai. Intussen ken ik de weg in Dubai even goed als in Bangkok en Rotterdam. En dat kost mij in Dubai alleen de overnachting. De rest betaald Emirates Airways. Lange wachttijden ken ik niet. Want dat is afhankelijk van de vluchten die jij zelf boekt. De kortste wachtijd voor over stappen in Dubai is ca 2 uur en de langste 9, of zoals bij mij, 72 uur omdat ik 3 dagen stop over maak. Maar dat is vacantie en geen wachttijd. Je hoeft ook niet in Dubai te blijven. Want je Dubai gratis Visa is geldig voor alle emiraten, dus ook Abu Dhabi en Qartar. top martin.

  • rebell zegt op

   Bij mij is de service aan boord en het vliegtuig type belangrijk. Buitendien wil ik na 6 uur aluminium buis er gewoon graag even uit. En dat Emirates Airways het beste, zeggen ook de meeste andere passagieren. Daarom staan ze ook terecht op Nr. 1. rebell

 5. Björn zegt op

  Heb vaak met Eva gevlogen. Is super.beenruimte,service etc. Alleen als het verschil in prijs meer is dan 100 dan kies ik voor een ander. Dat is nu met Etihad het geval.

  Heb in November met Etihad gevlogen en die zijn ook super.

  Voordeel Eva: rechtstreeks
  Nadeel: je spaart geen miles bij de goedkope tickets

  Voordeel Etihad: je spaart miles bij alle tickets (naar rato) &de overstap is korter dan bij Emirates.
  Nadeel: Soms wordt de vlucht Dusseldorf-Abu Dhabi of andersom uitgevoerd door Air Berlin.En dat is qua service een baggermaatschappij. Verder overigens prima hoor,ook qua beenruimte,alleen als je de aziaten gewend bent dan verbleken de europese maatschappijen.

  Volgens mij is Etihad laatst toch weer als nummer 1 ergens uit de bus gekomen?

  Ach,het verschil tussen Emirates en Etihad zal minimaal zijn.

  Oh ja, AMS-Abu Dhabi Airbus A330 & Abu Dhabi-BKK Boeing 777.

  • rebell zegt op

   Je hebt de nadelen met Ethiad al genoemd. Ze staan ook niet op de Nr. 1. Daar staat Emirates. Vliegen alleen met de Ethiad , dus zonder Air Berlin kun je helemaal zelf bepalen door gewoon een andere vlucht aan te vinken. Welke van de twee airliner de vlucht uitvoerd staat er namelijk bij vermeld.

   Zolang je nog nooit Emirates gevlogen bent, kun je dat helemaal niet beweren, allen maar hopen ?.
   Buitendien heb je aan het hele air-miles program weinig. Idereen denkt, dat je air-miles kunt inwisselen tegen vrije vluchten cq. tegen up-grades ?. Dat kun je alleeen maar als er vrije plaatsen zijn op die vluchten en dan pas 24 uur van te voren. Info bron EK. Rebell.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website