Ze zijn er weer de Vijf Dagen Voordeel van KLM. Je hebt nog ruim drie dagen om een goedkope vliegticket naar Bangkok te boeken. Een ticket kost normaal € 789 en is nu beschikbaar voor € 644.

Je vliegt dan comfortabel met KLM vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar Bangkok.

Boek je vliegticket naar Bangkok om te genieten van geurige hapjes op straat, boottochten over de rivier en de gouden gloed van boeddhistische paleizen. Terwijl de zon ondergaat aan de Chao Prayarivier in Bangkok en fraaie schaduwen werpt op de oude wats (boeddhistische tempels), maak je hier een mooie avondwandeling langs de amuletverkopers aan de Tha Maharat, de torens van het Grote Paleis en de klokvormige stoepas.

Meer informatie of vliegtickets boeken: vakantie.klm.com

Voorwaarden actie KLM Vijf Dagen Voordeel

 • Getoonde tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis, inclusief belastingen, exclusief €10 boekingskosten
 • Minimum verblijf: 7 nachten
 • Maximum verblijf: 3 maanden
 • Bestemmingen binnen hetzelfde continent mogen met elkaar worden gecombineerd: de terugreis kan plaatsvinden van een andere luchthaven dan de luchthaven van aankomst. De retourprijs wordt berekend door de retourprijs voor beide bestemmingen bij elkaar op te tellen en te delen door twee
 • Wijzigen: niet toegestaan
 • Annuleren: geen restitutie mogelijk
 • Babykorting (tot 2 jaar): 90%
 • Wijzigingen voorbehouden
 • ATTENTIE: voor de bestemmingen met een van/voor-prijs geldt dat het vertrek moet plaatsvinden tussen 1 november 2013 en 31 maart
No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “KLM vliegticket Bangkok: € 644 – Vijf Dagen Voordeel”

 1. Frits zegt op

  Ik heb toevallig gisteren via jullie site een ticket besteld bij Flugladen.Scheelt toch even €115.00 Alleen is de vlucht jammer genoeg niet rechtsstreeks maar daar kun je voor dat bedrag toch weer andere leuke dingen voor doen zoals een week lang een scooter voor huren en dan hou je nog over.

 2. Michiel Stroo zegt op

  Kijk eens op klm.be wel verplichte trein vanaf antwerpen / brussel zitten nu in Thailand voor € 480.00 . Vlucht trouwens super onder 10 u heen ondanks storm afgelopen maandag.

 3. M.Stam zegt op

  Wanneer ik de site aanklik om de KLM prijs te zien, Komt er geen verbinding tot verbinding tot stand.Vreemd hoor.

 4. Richard08 zegt op

  Iemand nog de gouwe tip om rond de kerstdagen voor een acceptabele prijs naar Bangkok te reizen, tussen € 700,- en € 900,-?

  Alvast bedankt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website