Met de A380 van Emirates naar Bangkok vliegen, retourticket nu € 576

Voordelig vliegen naar de hoofdstad van Thailand? Dat kan met Emirates vanaf Amsterdam. Je kan nog tot 30 april deze vliegticketaanbieding boeken op de website van Emirates. Reizen naar Bangkok kan vanaf nu tot 10 december 2014.

Alleen al het vliegen met de Airbus A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, is natuurlijk een ervaring op zich. Dit widebody-vliegtuig beschikt over twee verdiepingen en biedt plaats aan maximaal 853 passagiers. Bij een gemiddelde configuratie gaan er 555 personen in. Emirates heeft er al 44 in gebruik en heeft er in totaal 140 besteld. Geen andere luchtvaartmaatschappij vliegt met zoveel van deze luchtreuzen.

Meer informatie en vliegtickets boeken: www.emirates.com/nl/english/destinations_offers/special_offers

Bijzonderheden van deze vliegticket aanbieding:

 • Fares applicable for Economy Class travel only.
 • Sales period: valid for sale from 1st April to 30th April 2014.
 • Travel period: valid for outbound travel from 8th April to 10th December 2014 – Not valid: from 30th June to 4th August 2014.
 • Minimum stay: five days after departure from fare origin.
 • Maximum stay: one month after departure from fare origin.
 • Children / Infants Discounts: Child discount of 25% will apply between the ages of 2-11 based on full Adult published fare when accompanied by an adult in the same compartment.
 • Infant discount of 90% will apply between the ages of 0-1 based on the full adult fare when accompanied by an adult in the same compartment on all flights.
 • Changes and cancellations: Changes before/after departure: not permitted. Cancellations before/after departure: ticket is not refundable.
No votes yet.

28 gedachten over “Met de A380 van Emirates naar Bangkok vliegen, retourticket nu € 576

 1. voor een paar honderd euro extra, vlieg je -zonder uren en urenlang oponthoud in Dubai (of all places!)- naar BKK. check het maar.

 2. Tussen de 7 en 12 uur transit tijd in Dubai, zo interessant vind ik dit aanbod dan ook alweer niet

  • Reeds voor begin 2015 geboekt bij China air; rechtestreeks 655,-

  • Dat klopt van geen meter. Het transit duurdt tussen 3-4 uur. De informatie 7-12 uur is vrij verzonnen. Er staat ook geen bronvermelding bij. Lekker handig-kun je zeggen wat je wilt. Zie ook het korrekte kommentaar van Eric
   Buitendien vlieg je van Dusseldorf nog goedkoper voor maar € 529,-. retour met Emirates. Ze hebben niet 44 maar al 46 exemplaren al in gebruik. .

 3. Goed zoeken.
  Ams – Dubai – BKK
  BKK – Dubai- BKK
  In de zomervakantie, 22-7 / 23-8
  2 1/2 uur overstap op de heen weg
  3 1/2 uur overstap op de terug weg.
  640 euro
  Alleen AMS-Dubai en Dubai – AMS met de A380.
  Ik verheug me mu al.

  • Eric, die kortere overstaptijden krijg je dus niet voor de prijs die in het aanbod wordt genoemd, dus in die zin heeft Steven geen ongelijk. Overigens zou ik zelf graag wat meer neertellen om die lange wachttijden te vermijden, maar niet iedereen heeft dat er voor over.

   • Toch raar dat andere mensen wel die korte wachttijd hebben. Zie aanbieding Emirates Dusseldorf Bangkok € 529,-. Ko.ret wachttijden zijn ook van Schiphol mogelijk-zie het kommentaar anderen

  • Liever iets meer 3 1/2 uur is mij te lang. Maar hoe boek je eventueel met stopover? Hotel is geen probleem.

   • Als je stop over wilt boeken bij Emirates moet je gewoon het vakje -stop-over-aanklikken. Max = 3 x 24 uur, dus 3 dagen. Je koffer hoef je niet af te halen in Dubai als je dat niet wilt. Dat geef je aan bij het inschecken in Europa. Van Dubai Airport gaat een sky-train-metro kombi tot bijna 25km buiten de stad. Denk er aan, dat deze vrijdags pas vanaf 13:00 rijdt.
    Ik neem altijd een Hotel in de buurt van een metro Station (Dubai-Deira). Mijn koffer laat ik altijd doorboeken naar Bangkok-nooit een probleem hier mee gehad.

 4. Ja grappig… haha… je vliegt in een A380 … wow… neem wel je pyama mee want je wacht wel de nodige uren in Dubai… zowel heen als terug! Kortom kijk even verder. Iedere week wel een actie in de ‘benen-in-m’n-nek’-klasse.

  • Dus schijnbaar nog nooit Emirates gevlogen ? Maar wel kommentaar afgeven ?. Toch raar dat de Emirates met hun zg. lange wachtijden en zg. nek-klasse de beste airlainer der wereld geworden zijn. En dat nadat ze jaren lang al op plaats 5 cq. 3 gestaan hadden. Maar dat werd gekozen door mensen die wel met de Emirates gevlogen zijn en dus wisten waar over ze praten.

 5. Wij vliegen 23 juli en 13 augustus voor 54000,- THB voor 2 volw. en 1 baby.
  Heenreis een tussenstop van 2 uur en terugreis van 3 uur. maw. het is mogelijk!!!

  Geluk heb je wel nodig voor een korte stop!

  Sono

 6. Vlieg met Emirates op 4 juni Amsterdam Bangkok wacht tijd in dubai 1.5 uur.
  Je kunt er goed vertoeven. Ze hebben douches etc. Ook de lounge ruimte van Emirates is erg goed. Hier heb je vrije toegang.

  Mijn enkele reis kostte slechts 233.euro.

 7. Ja, Ik zie die prijzen ook en op het eerste gezicht lijkt het een stuk(je) goedkoper maar realiseer je inderdaad dat je, of uuuuren rondhangt in Dubai, of, en dan ben je duurder uit maar wel comfortabeler,
  Je boekt in Dubai een hotel.
  Je schiet er niets mee op, tenzij je Dubai een keer gezien wilt hebben of niet de volle 12 uur achterelkaar,
  met inderdaad, je benen in je nek, in ‘t veevervoer wilt of kunt doorbrengen. Dan kan het een welkome onderbreking zijn maar voor de prijs hoeft het voor mij niet.
  Rolf

 8. Deze aanbiedingen op Thailandblog doen standaard een hoop stof opwaaien. Gelukkig maar want de bangkokroute is een route waar concurrentie is. Ik vlieg graag met Emirates en minder graag rechtstreeks. Ik ben een echte Hollander en ietsje langer dan de standaard maat voor in de ‘benen in mijn nekklasse’ Ik slaap eigenlijk nooit in een vliegtuig en dan duurt een rechtstreekse vlucht best erg lang. In de zandbak kan ik even rondlopen, even strekken. Het zijn nu 2 korte vluchten geworden die snel voorbij vliegen voor mijn gevoel. Nadelen zijn er ook. Ik kom later aan dan China Airlines omdat ik ruim 3 uur in de zandbak verblijf. De middagaankomst heeft wel als voordeel dat je snel langs de stempelpost kan. Vorig jaar heb ik daar ‘s morgens een keer ruim een uur gestaan. Het is voor mij een bewuste keuze en ik voel mij daar prima bij. En wie via Antwerpen wil reizen of via Istanbul. Of zelfs rechtstreeks met de KLM. Het mag van mij allemaal!! Ik doe daar niet moeilijk over.

  • Als je senior bent hoef je niet lang in de wachtrij te staan het staat aangegeven. Aan de rechterkant laatste balie. Ook als je Thailand verlaat anders vraag je even. Ben je nog jong genoeg dan kun je wel wachten.
   Geldt niet voor mensen met eventuele handicap.

 9. Aanvulling……
  Dit is een aanbod wat ik echt heb kunnen vinden en ook daadwerkelijk geboekt.
  Maandje geleden.

 10. Korte tussenstops zijn wel degelijk mogelijk, zo heb ik dat een keer voor €650 mogen ondervinden echter zoals Eric al aangaf worden dan niet alle 4 vluchten met een A380 uitgevoerd maar ook met een Boeiing777.
  Dat is het ergste toch niet en zeker niet voor die prijs.

 11. Mijn echtgenote en ik hebben 4 maanden geleden al geboekt bij Emirates ; 615,- euro p.p.
  A’dam – Dubai 3.15 u. dan door naar Bangkok . A 380
  Retour zelfde liedje , slechts 3.15 u. overstap .
  Dan 1 maand geleden voor kleinzoon bijgeboekt , 30 ,- euro duurder , maar zelfde kondities .
  Super toch .

  Ger Hubbers

 12. Broer heeft net geboekt vanaf Düsseldorf naar Bangkok met emirates voor € 525. Hij moet helaas wel uren wachten in Bangkok zoals iedereen dat zegt maar liefst 2 uur op heenweg en 1:50 uur op terugweg.

  Iedereen die hier klaagt over Emirates veel succes met de krappe, waardeloos uitgeruste, directe vluchten voor veel meer geld. Daarnaast krijg je gratis de chagrijnige stewardessen erbij. Heb hier jammer genoeg al 5 jaar geen ervaring meer mee ;)…..

 13. 2 Jaar geleden heb ik met hun gevlogen en toen was de wachttijd inderdaad 3 uur op de heenweg en 4 uur op de terugweg. Maar alle reclame’s van een aantal lezers ten spijt is dat al lang niet meer zo. Altijd hele lange wachttijden op de heen of terugreis. Kijk maar eens hieronder. Ik heb op hun site heen 2 oktober genomen en terug 1 november. Andere data’s leveren geen andere wachttijden op helaas. De verzorging 2 jaar geleden aan boord was goed maar moet ook echt niet overdreven worden. Misschien net iets meer als China, Eva of de KLM. Verder wil ik jullie er op wijzen dat de stoelafstand helemaal niet zoveel meer is dan bij de anderen. Zie http://www.seatguru.com/. 32 Inch in de economy klasse. 1 inch meer dan bij de KLM! en het zelfde als Eva. Ik heb met hun 2 keer met een A380 gevlogen in de economy klasse en het was niet anders dan in een ander vliegtuig. Niets speciaals aan. Gelieve hier niet zomaar wat te roepen maar wel eerst onderzoeken of ondervonden hebben a.u.b.

  1. EUR 633.96 for 1 passenger(s) (Fare EUR 308.00 + Carrier-imposed charges EUR 280.00 + Taxes & Fees EUR 45.96)
  NOT UPGRADEABLE WITH MILES BEFORE CHECK-IN Help
  DEPARTING 02 Oct 14 Amsterdam, Netherlands to Bangkok, Thailand
  Flight
  Depart / Arrive
  Time
  Airport
  Duration / Stops
  Class / Aircraft
  EK0150
  Thu
  02 Oct 14
  21:40 Amsterdam Airport Schiphol (AMS) 6hr 35min
  0 Stops Economy
  Boeing 777-300ER
  Fri
  03 Oct 14
  06:15 Dubai International Airport (DXB)

  Connection
  9 hr 5 min
  EK0370
  Fri
  03 Oct 14
  15:20 Dubai International Airport (DXB) 6hr 35min
  0 Stops Economy
  Boeing 777-300ER
  Sat
  04 Oct 14
  00:55 Suvarnabhumi International Airport (BKK)
  RETURNING 01 Nov 14 Bangkok, Thailand to Amsterdam, Netherlands
  Flight
  Depart / Arrive
  Time
  Airport
  Duration / Stops
  Class / Aircraft
  EK0385
  Sat
  01 Nov 14
  01:05 Suvarnabhumi International Airport (BKK) 6hr 50min
  0 Stops Economy
  Airbus A380-800
  Sat
  01 Nov 14
  04:55 Dubai International Airport (DXB)

  Connection
  3 hr 25 min
  EK0147
  Sat
  01 Nov 14
  08:20 Dubai International Airport (DXB) 7hr 20min
  0 Stops Economy
  Airbus A380-800
  Sat
  01 Nov 14
  12:40 Amsterdam Airport Schiphol (AMS)
  FARE Fare EUR 308.00 + Carrier-imposed charges EUR 280.00 + Taxes EUR 45.96

  • Jij hebt volledig gelijk met eerts even te kijken. Dat heb ik gedaan en kom niet verder als onderstaande voor een prijs van maar € 525,–.
   Op de heenweg 3 uur tussen Landen en Starten en op de terugweg 1 uur 50 minuten. De boardingtime zit er dus mee ingerekend. Dus niks met 7 uur en langer . . wachten en niks met ca,
   . € 600,–.

   EK0058 Wed 07 May 14
   21:20 Düsseldorf Airport (DUS) 08 May 14
   05:50 Dubai International Airport (DXB)
   Connection 3 hr 0 min
   EK0418 Thu 08 May 14
   08:50 Dubai International Airport (DXB) 6hr 20min
   RETURNING 12 Jun 14 Bangkok, Thailand to Düsseldorf, Germany
   Flight Depart EK0375 09:55 Suvarnabhumi International Airport (BKK)
   Airbus A380-800
   Thu 12 Jun 14 13:00 Dubai International Airport (DXB)
   Connection 1 hr 50 min EK0057 Thu 12 Jun 14
   14:50 Dubai International Airport (DXB) 6hr 50min
   Thu 12 Jun 14 19:40 Düsseldorf Airport (DUS)

   • Kijk dat bedoel ik nu. Om maar een gunstig beeld te schetsen neem je ineens Düsseldorf Airport voor vertrek en aankomst. Dit artikel gaat over vertrek en aankomst in Amsterdam.

    • Dezelfde maatschappij, dezelfde route, gunstigere stops, goedkoper tarief en de trein binnen Duitsland is retour gratis inklusieve. Dan vlieg je toch niet meer vanaf AMS ?.
     Net over de grens, waar heel veel Nederlanders starten is het gewoon beter geregeld en preisgunstiger.
     Ik vind het altijd hartstikke leuk aan de emigratie balie te staan in Bangkok, met een Nederlander naast me die ook net gelandt is, maar (gemiddeld) € 150,- meer betaald heeft.

 14. De A380 is leuk maar doe mij maar de 777. Beter qua instappen en als je alleen of met ze 2en reist kan je hele mooie stoelen kiezen achter in het vliegtuig. Die staan schuin geplaatst wat meer beenruimte geeft. En verbinding op phuket met emirates. 600€ betaald, ik kies niks anders meer.

 15. Emirates komt ook naar Belgie! Eens kijken wat de tarieven dan weer gaan worden. bron: luchtvaartnieuws.nl

 16. Ben eind verleden jaar gevlogen: 29-11 – 25-12, vanaf AMS en niet DUS
  Ik wil niks meer anders dan Emirates…..en heb 583,78 betaald. 2 dagen van te voren geboekt trouwens.
  En overstaptijd helemaal goed…..dus het kan best!

  Vertrek vr 29 nov 15u 25min Totale vliegtijd
  Vertrek Amsterdam Emirates 148
  Economy | Airbus A380
  5.175,7 km | 6u 35min
  14:40 Amsterdam-Schiphol airport (AMS)
  Overstap 1 Dubai
  00:15 Dubai Int’l (DXB) | Terminal 3
  Maaltijd: Bijbehorende maaltijden en dranken
  Overstappen naar een ander toestel. Overstaptijd: 2u 50min

  Vertrek Dubai Emirates 384
  Economy | Airbus A380
  4.902,1 km | 6u 0min
  03:05 Dubai Int’l (DXB) | Terminal 3
  Aankomst Bangkok
  12:05 Suvarnabhumi Int’l airport (BKK)
  Maaltijd: Bijbehorende maaltijden en dranken

  Deze vlucht komt de volgende dag aan.

  Retour wo 25 dec 16u 15min Totale vliegtijd
  Vertrek Bangkok Emirates 419
  Economy | Boeing 777
  4.902,1 km | 6u 40min
  02:25 Suvarnabhumi Int’l airport (BKK)
  Overstap 1 Dubai
  06:05 Dubai Int’l (DXB) | Terminal 3
  Maaltijd: Bijbehorende maaltijden en dranken
  Overstappen naar een ander toestel. Overstaptijd: 2u 15min

  Vertrek Dubai Emirates 147
  Economy | Airbus A380
  5.175,7 km | 7u 20min
  08:20 Dubai Int’l (DXB) | Terminal 3
  Aankomst Amsterdam
  12:40 Amsterdam-Schiphol airport (AMS)

Reacties zijn gesloten.