Beste Ronny,

Volgend jaar wil ik met mijn Thaise vrouw in Thailand gaan wonen. Ik zou dan graag gebruik willen maken van een Non Immigrant visum op basis van huwelijk met mijn Thaise vrouw. Een kennis vertelde mij dat ik dan het beste in Den Haag op de Thaise ambassade een visum kan aanvragen omdat de eisen daar veel minder zijn. Een Non Immigrant O multiple entry bedoelde hij hiermee.

Enige nadeel (of niet) is dat je dan iedere 90 dagen het land uit moet. Dit is geen probleem, omdat ik toch voornemens ben om een aantal keer per jaar naar Nederland te komen om het contact met mijn kinderen en familie te onderhouden.

Ik kan echter niet vinden wat die eisen dan zijn.

Groet,

Gerard


Beste Gerard,

Je kan enkel in de Thaise Ambassade te Den Haag dat Non-immigrant “O” Multiple entry aanvragen op basis van je huwelijk. Consulaat Amsterdam mag geen Multiple entry uitgeven.

Maar eigenlijk heb je ook voldoende aan een Non-immigrant “O” Single entry. Je kan die 90 dagen verblijfsperiode die je ermee bekomt in Thailand ook verlengen met een jaar en op basis van je huwelijk. Als je tijdens die jaarverlenging Thailand zou verlaten, dan niet vergeten een “Re-entry” aan te vragen.

Het is maar wat je persoonlijk verkiest. Non-immigrant “O” Multiple entry of Single entry. Je kan de verblijfsperiode die je ermee bekomt steeds verlengen met een jaar.

Alles wat je moet weten staat in de volgende TB Immigration Info Brieven

En is dat niet voldoende, mag je me altijd contacteren of kan je nog altijd een mailtje sturen naar de ambassade voor meer uitleg.

TB Immigration Info Brief 022/19 – Het Thaise visum (7) – Het Non-immigrant “O” visum (1/2) https://www.thailandblog.nl/dossier/visum-thailand/immigratie-infobrief/tb-immigration-info-brief-022-19-het-thaise-visum-7-het-non-immigrant-o-visum-1-2/

TB Immigration Info brief 024/19 – Het Thaise visum (8) – Het Non-immigrant “O” visum (2/2)

TB Immigration Info Brief 024/19 – Het Thaise visum (8) – Het Non-immigrant “O” visum (2/2)

Vriendelijke groeten,

Ronny

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website