Vraagsteller: Henk

Ik ben getrouwd met een Thaise voor de Thaise wet. Wat moet ik doen om een jaarverlenging te krijgen op basis van een non O visum? Ik heb bijna een Thaise bankrekening. Mijn inkomen is ca 1.950€ per maand. De Amphur in Lampang zegt dat ik een bankrekening moet hebben van 400.000 Baht maar volgens mij volstaat een inkomen van 40.000 baht per maand. Wat moet ik doen?


Reactie RonnyLatYa

Het is ofwel een bankrekening van 400 000 Baht, ofwel een inkomen van 40 000 Baht. Een van beiden zou moeten volstaan. Wanneer je een inkomen gebruik zal je dit ook moet bewijzen met een visumondersteuningsbrief van de Nederlandse ambassade.

Hier kan je over de eisen lezen met o.a. de financiele

For foreigner

NR.18 In case of being a family member of a Thai national

…..

5) Having evidences of definite financial status of foreign husband by showing average income not less than 40,000 baht per month, or having money in the bank account of not less than 400,000 baht which must be held for not shorter than 2 months

…..

5.3 In the case of foreign husband having any other income (not working in Thailand) such as pension, social welfare etc.

– Letter from the applicant’s Embassy in Bangkok verified his monthly pension or other income not less than 40,000 baht

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website