Vraagsteller: Yan

Ben in het bezit van een ” Non O, retirement met multiple entry”, geldig tot 06/09. Indien ik naar België zou vliegen om mijn vaccinaties te krijgen, kan ik dan weer naar Thailand met hetzelfde visum/verlenging?

Zodat ik deze ook weer kan verlengen?


Reactie RonnyLatYa

“kan ik dan weer naar Thailand met hetzelfde visum/verlenging” Heb je het nu over een visum of over een verlenging? Maar ik ga er vanuit dat het een visum is en geen verlenging want je schrijft “Non O, retirement met multiple entry”. Een verlenging heeft namelijk nooit een “entry”, enkel “Re-entry” die je extra moet bijvragen.

Als je Non-immigrant O Multiple entry visum een geldigheidsperiode heeft tot 06/09 dan wil dat zeggen dat je er tot 6 september mee binnen kan. Je zal dan bij binnenkomst een verblijfsperiode van 90 dagen ontvangen net zoals je nu gehad hebt. Nadien kan je die verblijfsperiode dan verlengen als je dat wil en als je aan de eisen voldoet.

Dat gaat natuurlijk enkel over het visum en er zijn buiten het visum nog andere zaken waaraan je zal moeten voldoen bij elke binnenkomst zoals o.a. CoE, quarantaine, etc…. Dat hangt dan weer af van de maatregelen en eisen die van toepassing zijn op het moment dat je terugkomt.

Het hebben van een visum met Multiple entry ontslaat je daar niet van. Een verblijfsperiode met re-entry trouwens ook niet.

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website