Vraagsteller: Chris

Hoogstwaarschijnlijk vraag ik naar de bekende weg, ik ga definitief naar Thailand en laat mij uitschrijven bij BRP op 30 juni 2022. Ik ben gepensioneerd en heb een paar vragen.

Wat is beter een visum aanvragen voor 90 dagen en deze verlengen in een jaar met multiple entry of deze nu aanvragen met betaling van € 175,-? Dit ook i.v.m. met de verplichte verzekering die voor de duur van het visum wordt aangevraagd.

Dank voor uw antwoord.


Reactie RonnyLatYa

Het volstaat een Non-immigrant O Retired Single entry aan te vragen. Kost 70 Euro.

E-Visa Categories, Fee and Required Documents – สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงเฮก (thaiembassy.org)

Bij binnenkomst zal je daarmee een verblijfsperiode van 90 dagen bekomen. Die 90 dagen kan je dan met een jaar verlengen. De voorwaarden daarvoor zullen nu toch al gekend zijn denk ik. Kan je dan jaarlijks herhalen.

Enkel niet vergeten dat wanneer je Thailand zou verlaten, om welke reden ook, je voordien eerst een re-entry dient aan te vragen. Zo blijf je de einddatum van je jaarverlenging behouden bij terugkeer.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Rating: 5.00/5. From 6 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website