Vraagsteller: Markus

Begin 2021 Thailand binnengekomen met een Non Immigrant visum O. Ik heb nu een Retirement Extension of Stay (REOS) permitted up to 28 April 2022. Momenteel ben ik terug in NL, heb een Re-entry permit, en wil half april 2022 terugkeren naar Hua Hin, tevens om daar opnieuw een verlenging van 1 jaar aan te vragen.

  • Vraag 1: lukt dat wel, zo kort vóór de afloop van de REOS? Of dien ik eerder terug te keren?
  • Vraag 2: waar moet ik verder allemaal op letten: Geld op de bank? inkomen-ondersteuningsbrief? Woonadres? En kost dat nog altijd een bescheiden BHT 1900?

Reactie RonnyLatYa

1. Zolang je voor het einde van je huidige verlenging terug bent is het goed. Kan eigenlijk tot de laatste dag, maar ik zou toch aanraden om het wat eerder te doen. Op het randje lopen is voor niks nodig en je wint of verliest er niks mee want elke jaarverlenging sluit aan op de vorige, of je dat nu vroeg of de laatste dag aanvraagt maak daarbij geen enkel verschil.

2. Net hetzelfde als wat je de vorige keer hebt gedaan. De financiele bewijzen hangen af welke methode je gaat gebruiken. Bank, inkomen of een combinatie ervan. Het is inderdaad nog steeds 1900 Baht.

3. Normaal volstaat standaard het volgende en meestal in 2 exemplaren:

1900 Baht

Aanvraagformulier TM7

Pasfoto

Paspoort + kopie

Kopie TM6

Kopie TM30

Kopie TM47 (In voorkomend geval)

Financiele bewijsstukken – Hangt af welke methode je gaat gebruiken

Bewijs van woonst.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Rating: 3.00/5. From 3 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website