Al eerder schreef ik wat op Thailandblog over het nieuwe boek van Willem Hulscher, met de titel, ‘Vrije val – een expat in Thailand‘. Inmiddels is er meer duidelijk over de verschijningsdatum en de prijs.

Indien alles goed gaat, verschijnt het boekje in februari, dus op tijd voor de Boekenweek en ruim voor de volgende ronde van Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst. Onder voorbehoud kunnen we melden dat de prijs 400 Baht zal zijn, exclusief eventuele verzendkosten, en als promotie 3 exemplaren voor 1000 Baht.

De redactie van Thailandblog heeft een lijst van belangstellenden in Nederland die, geheel vrijblijvend, interesse hebben getoond in het boek. Mocht je interesse hebben en nog geen e-mail naar Thailandblog hebben verzonden, dan kan dat alsnog. Wij zetten je dan op een lijst en je ontvangt medio februari een e-mail over de prijs in euro’s en hoe je het boekje kunt bestellen.

Nederlanders die in Thailand wonen hoeven ons niet te e-mailen, zij kunnen t.z.t. het boekje bestellen bij de NVT (Nederlandse Vereniging in Thailand).

Wat anderen over het boekje zeggen?

Scherpzinnige observaties en intrigerende verhalen, gedreven, er zit vaart in … rijke bron van informatie over Thailand, persoonlijke ervaringen … kritisch, helder en soms komisch … een verplicht nummer voor iedere Nederlander in Thailand!
Corine Brusselers

Een rondreis door Thailand voor hen die hier al lange tijd wonen; de lezer blijft geboeid omdat Hulscher zich maar blijft verbazen.
Bert Cesar

Een serie luchtige columns die mij als buitenlander in Thailand veel herkenning geeft … Wim springt nogal eens van de hak op de tak, maar de nieuwsgierigheid naar wat er nu weer komen gaat overwint … een heerlijk en zeker ook humoristisch tussendoortje, een aanrader voor iedere expat en Thailand lover!
Angelique Leijdekker

Zit prima in elkaar, lekker afwisselend, zeer herkenbaar, af en toe de milde glimlach … ontspannen om te lezen, prima en herkenbaar geschreven … heel vermakelijk.
Do van Drunen

Voorwoord in het boek

Mensen komen en gaan in het wereldje van de expats in Thailand, maar het wereldje zelf verandert niet en Thailand nauwelijks. Het liefst verander ik zelf ook niet, want het leven is vurrukkulluk… meestal tenminste.

Ik blijf me verbazen en vrolijk maken over wat ik hier aantref, maar soms ben ik droevig en heel soms boos. De stukjes in dit bundeltje geven dat weer. Een aantal van mijn columns heeft al in de ‘Tegel’ gestaan. Andere stukjes waren nog niet gepubliceerd en misschien was dat maar goed ook. Oordeelt u zelf.

Ons vorige bundeltje was getiteld ‘Vrije Val – een expat in Azië’, gepubliceerd in 2007. Nu gaat het dus om een expat in Thailand; let op het verschil. Maar Nederland blijft aanwezig in alles wat ik hier zeg en doe. De vormgeving en de cover zijn van Ingrid Ploem en de illustraties van Linda van der Wijk. Bert Cesar heeft de tekst gecorrigeerd.

U hoeft niet alles te lezen, en achter elkaar uitlezen zal zeker niet lukken. Daarvoor zijn de thema’s te verschillend – er is geen samenhang – en dat was precies mijn bedoeling, want dan hebt u langer plezier van dit boekje.

Lang leve onze zeventigjarige NVT, de Nederlandse Vereniging Thailand, die bloeit als nooit tevoren!

Willem Hulscher

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website