Thailand With love (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
25 december 2015

In deze video van zie je mooie beelden van Bangkok en Koh Samui. Koh Samui is op Phuket en Koh Chang na het derde eiland van Thailand. Dit bijzondere tropische eiland ligt in de Golf van Thailand, ongeveer 560 km ten zuiden van Bangkok. Het behoort tot de provincie Surat Thani.

Koh Samui, ook wel kokosnoten eiland genoemd, ligt 32 km uit de kust (gerekend vanaf Don Sak, het vertrekpunt van de veerboot) en het maakt deel uit van een archipel van tientallen eilanden. Het merendeel daarvan is onbewoond. Het eiland Samui heeft toeristen van alles te bieden: van door kokospalmen omzoomde stranden, tot tropische jungles en een bruisend nachtleven.

Je hoeft je op Samui dan ook geen moment te vervelen. Wil je actief bezig zijn? Ga dan kanoën, zeilen, duiken, golfen, vissen of fietsen. Er is ook veel te zien zoals een prachtige natuur, watervallen en tempels. Een dagtrip naar een eiland in de omgeving moet je zeker doen.

Video Thailand With Love

Bekijk hier de video:

[vimeo]http://vimeo.com/117402117[/vimeo]

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Thailand With love (video)”

  1. Marcel zegt op

    Schitterend!

    Nog 3 maandjes doorbijten en dan zit ik in het vliegtuig gelukkig


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website